Interviu

Interviu: Alina Tanasa si Diana Enciu

Targul Absolutely Fabulous Fair Goes East, ce a avut loc la Iasi, in incinta Complexului Comercial ERA Shopping Center, weekendul trecut intre 4 si 5 decembrie, a avut un succes notabil si tocmai de aceea am adresat cateva intrebari organizatoarelor acestui eveniment – Alina Tanasa si Diana Enciu.

img_9701__ img_9707__

Ce inseamna Absolutely Fabulous Fair? Povestiti-mi putin despre targ.
Ceea ce ne defineste si ceea ce vrem sa dezvoltam cat mai mult este conceptul Absolutely Fabulous, care initial a pornit ca un targ care dorea sa sprijine curentul vintage si tinerii designeri care nu aveau unde sa isi expuna si sa isi vanda produsele si care acum incepe sa prinda contur si prin revista trimestriala la care lucram impreuna cu buni prieteni din presa online si glossy.
Lumea modei romanesti este in continua ascensiune si credeem ca o data cu ea si interesul publicului pentru evenimentele de gen.

diana-enciuCum v-a venit ideea organizarii acestui targ?
Ideea unui targ de moda s-a nascut din dorinta de a arata ca se poate si mai bine, din dorinta de a crea un spatiu in care femeia sa se simta unica si fabulos. Ne-am dorit un eveniment interactiv, mai apropiat de sufletele participantilor si vizitatorilor, in urma caruia sa ramanem toti cu un gust dulce pe buze.

Stiu ca targul a fost primit foarte bine in Bucuresti. Cate editii ati organizat pana acum? Care a fost reactia publicului?
Noi am organizat Absolutely Fabulous doar in Bucuresti si aici publicul este extrem de receptiv. Mereu suntem intrebate cand este urmatoarea editie, ce surprize mai pregatim. Evenimentele Absolutely Fabulous Goes West si Absolutely Fabulous Goes East au fost primele in afara Bucurestiului si au fost o provocare pentru noi.

alina-tanasaAbsolutely Fabulous Goes East a urmat targului de la Oradea. Cum v-a primit Iasiul?
Da, Ab Fab Goes East a fost bine primit si lumea ne-a asteptat sa venim in Iasi. Am primit mail-uri si telefoane si am avut 28 de expozanti. Ideea noastra a fost si de a familiariza publicul cu creatiile unor tineri designeri mai indrazneti cum ar fi Monica Onita (accesorii Gandu 5 Boutique), Rue de Trucs si Laura Galic (haine). In Iasi sunt foarte la moda targurile de handmade si majoritatea expozantilor au fost din zona de handmade. Dar am avut norocul de a avea si cativa designeri care si-au prezentat creatiile indraznete. Norocul nostru a fost si sprijinul Era Shopping Park fara de care Absolutely Fabulous Goes East nu ar fi fost posibil.

De ce ati luat decizia de a va extinde?
In dorinta de a indemna femeile din Romania sa cumpere produse semnate de tineri designeri romani si de a le arata alternativa magazinelor obisnuite.

img_7902__ img_9696__

[fblikebutton]

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top