Stiri

Clinica Kinetic Sport&Medicine, specializată în recuperare medicală, ortopedie, fizioterapie, kinetoterapie și recuperare medicală pentru adulţi, copii și bebeluși, inaugurată în Palas Campus

De curând, în Palas Campus, proiect aflat pe strada Sf Andrei, s-a inaugurat clinica Kinetic Sport&Medicine. Noua locație are o gamă variată de servicii de recuperare medicală, specializate pe traumatologie sportivă, afecțiuni ortopedice și post traumatice, reumatologice și de tip neurologic, dar și servicii de recuperare medicală pentru copii și bebeluși.

În noua clinică Kinetic Sport&Medicine din Palas Campus, pacienții beneficiază de proceduri de evaluare a aparatului locomotor și a biomecanicii piciorului, precum și efectuarea tratamentelor de fizioterapie, kinetoterapie, masaj și reflexoterapie. Totodată, specialiștii în kinetoterapie pediatrică oferă servicii de analiză a aliniamentului corporal și etapele de dezvoltare neuromotorie pentru copii și bebeluși.

Echipa Kinetic Sport&Medicine este formată din medic ortoped, reumatolog, medic de recuperare medicală și fiziokinetoterapeuți. „Suntem singura clinică din Iași în care se fac talonete personalizate (branţ), pacientul având posibilitatea de a beneficia de o evaluare a biomecanicii piciorului. Aceasta constă în multiple teste funcționale, amprentarea statică și dinamică, diferențele de distribuție a greutăți și un mulaj al tălpii piciorului, necesare pentru conceperea talonetei personalizate, care se întâmplă pe loc, în clinică, în aproximativ 60 de minute”, a declarat Bogdan Sumulanschimanager Kinetic Sport&Medicine.

Noua locație Kinetic Sport&Medicine are peste 600 mp și este dotată cu aparate medicale profesionale, precum: TECAR (utilizat pentru ameliorarea durerii, relaxare musculară, reducerea inflamațiilor și accelerarea procesului natural de regenerare a țesuturilor), INDIBA (dispozitiv care utilizează tehnologia de radiofrecvență pentru a îmbunătăți vindecarea și pentru a trata o varietate de afecțiuni), Laser High IntensityShockwaveCrio-ultrasunetElectroterapieUltrasuneteElectrostimulare, dar și altele. Pacienții beneficiază în clinica Kinetic Sport&Medicine și de conceptul DAVID, fiind considerat standardul de aur” al recuperării coloanei vertebrale.

Persoanele care doresc să acceseze serviciile noii clinici şi vin la Palas Camus cu maşina pot utiliza parcarea complexului. În timpul săptămânii, prima oră de staționare este gratuită. Mai mult, în weekend, peste 140 de locuri de parcare sunt gratuite pentru publicul larg. O parte dintre acestea sunt situate într-o parcare terană, accesibilă de pe strada Iancu Bacalu, iar restul la nivelul -1 din subteran, accesibile de pe străzile Iancu Bacalu și Tănăsescu.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top