Fashion

Magazin Tommy Hilfiger in Iasi din noiembrie

tommy_hilfiger_logo_30927 Marca premium de fashion Tommy Hilfiger a semnat un parteneriat cu Iulius Group şi va deschide, în acest an, două magazine, la Palas Iasi si Iulius Mall Cluj.
În Palas, ansamblul multifuncţional care introduce conceptul „lifestyle center” pe piaţa de „mixed-use developments” din România, Tommy Hilfiger va ocupa 190 mp, intrând astfel în premieră în nord-estul ţării. Magazinul va fi poziţionat în Palas Mall.
La Iulius Mall Cluj, Tommy Hilfiger va fi inaugurat în cursul lunii aprilie. Acesta este primul shopping mall Iulius unde brandul de peste Atlantic îşi va prezenta colecţiile care celebrează esenţa stilului clasic american. Situat la parter, magazinul se va desfăşura pe 150 mp.
Tot in zona de shopping de la Palas se zvoneste ca va fi si noul intrat pe piata din Romania, H&M ce deja si-a deschis 3 magazine in Bucuresti, urmand ca in noiembrie sa vina si la Iasi.

Despre TOMMY HILFIGER
Urmându-şi visul, tânărul Tommy Hilfiger se îndreaptă, în anul 1969, împreună cu doi prieteni, spre New York şi lansează, sub numele de „People’s Place”, primul magazin propriu specializat pe blugi moderni, cu nasturi metalici capsaţi, care a devenit punctul de atracţie al elevilor de liceu. La vârsta de 26 de ani, Tommy deţinea 10 magazine de specialitate care funcţionau drept studiouri de design, dat fiind faptul că reuşise să schiţeze şi să producă confecţiile pe care le solicitau clienţii. În anul 1979 îşi vinde acţiunile către People’s Place, se mută în Manhattan şi inventează cunoscuta linie „clasic, cu un strop de inedit”.

Fondată în 1985, reţeaua de magazine TOMMY HILFIGER a adus stilul clasic american în peste 1.000 de reprezentanţe din 65 de ţări, punând astfel bazele unuia dintre cele mai renumite grupuri de fashion.

Frumuseţea designului şi înalta calitate sunt caracteristicile care definesc liniile de îmbrăcăminte “Sportswear” şi “Denim” pentru bărbaţi, femei şi copii. Acestor produse li se adaugă accesoriile şi parfumurile.
Tommy Hilfiger se află în galeria marilor creatori la nivel mondial şi reprezintă o inimitabilă demonstraţie de caracter personal în modă, poziţie în care se combină armonios elemente clasice cu cele mai noi tendinţe.

Despre PALAS
PALAS, dezvoltat de compania IULIUS GROUP, cuprinde spaţii comerciale, birouri clasa A, hoteluri, apartamente, cea mai mare parcare subterană din România (2.500 locuri), un parc amenajat (50.000 mp), toate pe o suprafaţă construită de peste 320.000 mp.

Componenta de retail PALAS este unică prin mixul între două modele de succes: „shopping mall” şi „shopping street”.
• PALAS MALL: 47.800 mp suprafaţă închiriabilă, 118 magazine, supermarket, food court (circa 1.000 locuri), cinema multiplex, cafenele, restaurante cu specific naţional şi internaţional, department stores, zone de joacă pentru copii şi variate posibilităţi de entertainment.
• PALAS SHOPPING STREET: prima stradă comercială de nivel occidental din România, 38 de magazine, 6.500 mp suprafaţă închiriabilă.

PALAS IAŞI va fi inaugurat în ultimul semestru din 2011.

Vezi si alte noutati din aceasta categorie

Se deschide magazin H&M in Iasi din noiembrie la Palas Mall
Primul magazin New Yorker la Iasi in Palas Mall
Hipermarket Auchan in Iasi la Palas

[fblikebutton]

Facebook Comments Box

8 Comments
To Top