Sex

Marina Dina @ Playboy octombrie 2009

Marina Dina in Playboy octombrie 2009De la Academia Catavencu aflam ca pe coperta lunii octombrie 2009 a revistei Playboy apare Marina Dina, cunoscuta mai bine ca fiind asistenta lui Mihai Morar, realizatorul emisiunii “Rai, da buni”.
Sedinta foto a avut loc pe acoperisul sediului BCR de la Universitate din Bucuresti si tot prin bunavointa lor am reusit sa prindem si cateva imagini din timpul shootingului.
Echipa Playboy Romania spune si scrie urmatoarele: fata rea da’ buna de la emisiunea lui Morar ne-a lasat sa o insotim intr-o aventura pe acoperisurile incinse ale Bucurestiului. Ne-am conformat, sfidind gravitatia in cel mai senzual mod cu putinta.
Iar noi va spunem ca mai bine urmariti imaginile.
Acum citeva luni ne-am incercat norocul cu un pictorial pe tema “Pune mina pe Vasilica…” si a functionat. Lasindu-ne in continuare in voia sortii am diversificat tema privind nuditatea din perspectiva “Hai, cosar, cosar, cosar…”
Spinzurati a criza deasupra gravitatiei am inteles tilcul bancului cu pisicile batrine pe magazie si ne-am dat seama ca totul atirna. De un fir de ata, uneori.
Tot norocul, saracul…. Saracul make-up artist, obligat sa execute un sfumato la gura hornului, a incurcat septelul si, in loc de pisica fierbinte pe acoperisul gol ne-a iesit leoparda baltata din stinga fatza, cum te uiti la Inter. Tot norocul…
Tot norocul ca Marinei (Dina, n.r.), care, de obicei, isi desfasoara activitatea pe sticla pendulind axiologic intre bine si rau, ii venise rindul sa fie buna. Buna nu atit cu noi, cit cu telespectatorii nostalgici care nu conteneau sa reguleze antene colective de bulgari 1, 2 si cultural. Altfel spus, a fost o zi buna de iesit pe terasa blocului daca aveai norocul sa locuiesti in centrul Bucurestiului la caderea serii.
Tot norocul ca noi, restul, am fost legati de briu cu-o coarda. Marina a cunoscut astfel mai indeaproape fascinatia star system-ului si, invingindu-si teama de nuditatea adevarurilor abisale a concluzionat felinian: “Per aspera ad astra”. Tot norocul ca asta n-o mai stie nimeni.
Tot norocul…

[fblikebutton]

Makeup: Doinel Ungureanu
Hairstyle: Cleopatra Ama Micu
Style: Tania Teodor, Andreea Popa
Producator: Alin Barbulescu
Lenjerie si accesorii: Accesorize, Agatha, DOT
Incaltaminte: Gaz It

Foto: Dragos Cristescu
Pictorial de Razvan Anghelescu

Claudia Dobra @ septembrie Playboy “Top Gun la feminin”

Facebook Comments Box

4 Comments

4 Comments

  1. Pingback: pligg.com

  2. Pingback: Marina Dina este multumita de sanii ei | CanCan

  3. Pingback: Ziua Barbatului Bergenbier @ For Fun, 5 mai | Portalul orasului Iasi 4u

  4. marius dan ghitulescu

    May 3, 2010 at 7:36 pm

    o fata draguta,inteligenta si rafinata o sa realizezi multe….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top