Evenimente

Natural Night @ XS Club, sambata 16 aprilie

natural-night-webSambata 16 aprilie 2011, XS Club (din strada Sf Lazar nr. 27) va invita incepand cu ora 23:00 la “Natural Night” with specia guest dj Darius Syrossian (Viva Music/ Nathuralrhythm) din UK, Horatio (Viva Music/ Nathuralrhythm) si Mike.
Intrarea se face pe baza de bilet, intre 23:00 si 24:00 acesta costa 20 lei si duoa 24:00 pretul este de 30 lei.
Primele 100 de bilete sunt puse in vanzare la preturi speciale de 15 lei, acestea se gasesc la Cafeneaua “Tower Cafe”, de la etajul 1 din Iulius Mall Iasi. Tot al preturi promotionale vor fi vandute si primele bilete la XS Club in seara petrecerii, primele 50 de bilete vor costa 15 lei.

Pe 16 apilie 2011 avem placerea sa va prezentam unul dintre artistii momentului in clubbingul international aflat tot timpul intre 2 avioane. Component de prim rang al uneia dintre cele mai mari si prestigioase case de discuri si agentii VIVa Music – London UK , este unul dintre artistii sustinuti de catre Steve Lawler un nume care nu mai are nevoie de nici o prezentare . Activeaza pe scena muzicii electronice de mai bine de 15 ani iar din 2005 a devenit cunoscut pe plan mondial . Doar in ultimul an Darius a fost invitat sa mixeze la cele mai mari festivaluri de muzica electronica cum ar fi : Miami WMC , Sonar Festival – Barcelona, Extrema Festival – Olanda, precum si in cluburi aflate in orase de pe toate continentele : Texas , Toronto , Antwerp , Vilnius , Madrid , Helsinki, Montreal, Frankfurt, Amsterdam si nu in ultimul rand Ibiza .

Pe langa VIVa Music , Darius Syrossian are productii lansate la alte cateva case de discuri renumite : 8 bit , Area Remote, Natural Rhythm , Monique Musique . Alaturi de acestea mai detine propria sa casa de discuri Breakoutaudio la care a lasat productiile unor dj foarte cunoscuti : Julien Chaptal, Florian Kruse & Nils Nuernberg, Pier Bucci, Paul Woolford, Audiojack, Emerson Todd, Deepchild si multi altii.

Alaturi de activitatea sa de club-dj si producator Darius este realizatorul unui show radio foarte apreciat “VIVa MUSiC Radio show” retransmis in intreaga lume de posturi cunoscute de radio FM cat si pe internet.

Pe 16 aprilie am reusit sa ne strecuram intre datele turneului sau din Statele Unite si Canada si va invitam sa participati la un show audio video de exceptie .

Horatio – artist originar din Bacau este in momentul de fata unul din cei mai bine cotati dj si producatori romani pe plan international , releasurile sale bucurandu-se de suportul unor dj binecunoscuti : Richie Hawtin , Loco Dice , Dubfire , Steve Lawler , Nick Fanciulli , Sneak si multi altii . Este invitat sa mixeze la cluburi din toata Europa , Berlin , Sttutgart , Munchen , Lisabona , Barcelona , Nisa , Paris , Londra , Milano , San Remo , Napoli iar in 2011 este unul dintre dj-ii invitati la cel mai important festival de muzica electronica , Miami WMC. Odata cu petrecerea Natural @ XS , Horatio isi va lansa si primul album intitulat “Momentum”.

[fblikebutton]
natural-night-web

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top