Evenimente

Nima Gorji vine de la Clubul Ibiza Undeground direct la XS Club Iasi, sambata 1 octombrie

Nima Gorji vine de la Clubul Ibiza Undeground direct la XS Club Iasi, sambata 1 octombrieSambata 1 octombrie, XS Club din Iasi, situat pe strada Sf. Lazar nr. 27, va invita la o seara memorabila pentru clubbingul din Romania, invitatul special este Nima Gorji, rezidentul celebrului Club Ibiza Underground.
Accesul la petrecere este interzis persoanelor sub 18 ani si costa 20 RON pentru biletele cumparate in avans sau 30 RON pentru cei ce cumpara biletele in seara evenimentului, acestea se gasesc la magazinul “40 Grade” langaTeatrul National.
Ibiza Calling episodul 1 este prima din seria unor petreceri ce se vor desfasura in clubul XS in acest sezon. In editia de deschidere invitatul special este unul dintre dj-ii exponentiali ai celebrei insule, rezident al clubului Ibiza Underground sidetinatorul premiului “Ibiza best resident DJ“ editia 2010.

Concurs

Castiga una din cele 3 invitatii puse la bataie pentru evenimentul Nima Gorji ce va mixa in Club XS, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe contul de facebook al iasi4u.ro si sa ne dai un LIKE la postarea evenimentului cu invitatul ce vine direct din Ibiza Underground.
Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. Mult Succes si distractie placuta sambata, 1 octombrie in Club XS.

Nima Gorji a reusit intr-un timp scurt, sa-si faca simtita prezenta pe scena cluburilor din Copenhaga, la petrecerile LUST. Odata cu redeschiderea clubului Rust, obtine propriul rezidentiat si se muta apoi la legendarul VERYDISCO, clubul care dadea tonul modernismului in 2000. In aceeasi perioada, Nima a realizat mai multe remix-uri, dupa care si-a infiintat propriul label Welt Recordings, marca de referinta pentru productiile deep tech house. In 2005 se stabileste in Ibiza si devine rezident al mai multor cluburi celebre precum Space, Pachasi Privilege, iar in 2007 si 2008 a fost nominalizat la “Best Ibiza DJ of the DJ Awards”.

Ca si producator, Nima are o activitate sustinuta, a lansat nu mai putin de 26 de productii la cateva case de discuri foarte cunoscute precum Love Letters From Oslo, Monique Musique, ViVA Music , TSUBA music , Murmur si multe altele.
Este un devotat al scenei electronice underground, astfel se explica si prezentele lui dese la pupitrul clubului preferat si anume Ibiza Underground, iar la editia din 2010 a “Ibiza DJ Awards” a primit premiul “Best Ibiza DJ of the DJ Awards”.

Pentru informatii si rezervari 0729 292 603.

VIDEO Nima Gorji

Poster Nima Gorji @ XS Club Iasi, 1 octombrie 2011

nima-gorji_web

[fblikebutton]

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. iasi4u

    October 1, 2011 at 1:46 pm

    Castigatorii concursului au fost anuntati pe pagina iasi4u.ro de facebook, pentru detalii http://www.facebook.com/iasi4uro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top