Stiri

Palas Iasi se deschide oficial pe 31 mai

Palas Iasi se deschide oficial pe 31 maiCompania Iulius Group, dezvoltatorul ansamblului multifuncţional Palas din centrul Iaşului, o investiţie de peste 260 milioane de euro, anunţă că pe joi, 31 mai 2012 va avea loc inaugurarea. O parte a complexului urbanistic este funcţională din toamna anului 2010, odată cu deschiderea clădirilor de birouri clasa A.

“Fiind al cincilea proiect de retail realizat de la zero de compania Iulius Group, suntem convinşi că va fi o inaugurare perfectă. Împreună cu marile branduri care ne sunt partenere, am decis lansarea Palas la această dată. Datorită caracterului regional şi multiplelor sale componente, suntem încrezători că Palas va atrage numeroşi clienţi din Iaşi, din judeţele învecinate şi chiar din afara graniţelor. Când am început lucrările, îmi doream ca Palas să devină o realizare emblematică a României, iar acum sunt convins că aşa va fi”, a declarat Iulian Dascălu, preşedintele companiei Iulius Group.

Perioada deschiderii este una oportună şi prin prisma faptului că o ancoră importantă a ansamblului, grădina publică Palas, o investiţie privată în valoare de 2,5 milioane euro, va fi o atracţie majoră pentru persoanele care vor să îşi petreacă timpul liber în natură şi să profite de mixul de shopping, dining şi entertainment. În lunile de vară, un trafic important va fi asigurat şi de românii din străinătate, veniţi în vacanţă.

Inaugurarea ansamblului Palas va fi una grandioasă, se va desfăşura pe durata a patru zile, Iulius Group pregătind pentru public evenimente de amploare, unele dintre acestea în premieră naţională.

Palas introduce conceptul „lifestyle center” pe piaţa de „mixed-use developments” din România şi este un centru multifuncţional regional. Acesta cuprinde: Palas Mall, Palas Shopping Street, clădiri de birouri clasa A, hoteluri de 4*, cea mai mare parcare subterană din România (cu aproximativ 2.500 locuri), apartamente şi grădină publică.

Componenta de retail este unică prin mixul între „shopping mall” şi „shopping street” şi se desfăşoară pe o suprafaţă totală de peste 54.000 mp. Palas Mall are o suprafaţă închiriabilă de 47.500 mp şi cuprinde 132 magazine, food court cu 1.300 de locuri, cinema multiplex, cafenele, restaurante cu specific internaţional, supermarket Auchan, zone de joacă pentru copii şi variate posibilităţi de entertainment. Palas Shopping Street este prima stradă comercială de nivel occidental din România şi totalizează 35 de magazine, desfăşurate pe 6.600 mp.

“La momentul inaugurării, Palas Mall va avea un grad de ocupare de circa 97%, un procent excelent pentru perioada dificilă pe care piaţa a traversat-o”, a precizat Iulian Dascălu. Ansamblul urbanistic a polarizat majoritatea brandurilor mari, care au ales Palas pentru a-şi face intrarea în România, în regiune sau în Iaşi. Printre premiere se numără: multiplexul Village Cinemas, cu prima sală din afara Bucureştiului care are tehnologie VMAX, Auchan, H&M, Massimo Dutti, Subway, Tommy Hilfiger, C&A, New Look, Douglas, Oodji, Hervis Sports, Humanic, LC Waikiki, KFC Drive Thru şi alţii.

Palas Iasi se deschide oficial pe 31 mai

DESPRE PALAS
· Investiţie totală de peste 260 milioane de euro
· Peste 4.000 de locuri de muncă permanente
· 2.500 de locuri în parcarea subterană, investiţie de aproximativ 73 milioane de euro
· United Business Center – trei clădiri de birouri clasa A, peste 20.000 mp
· Palas Mall – 47.500 mp, 132 de magazine
· Palas Shopping Street – 6.600 mp, 35 de magazine
· Branduri internaţionale şi naţionale: Village Cinemas, Auchan, H&M, Massimo Dutti, Zara, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Oysho, Tommy Hilfiger, Subway, C&A, Stefanel, New Look, Douglas, Humanic, LC Waikiki, Hervis Sports, Colin’s, Levi’s, Motivi, Oodji, L’Occitane, Sephora, Intersport, Ecco, Il Passo, KFC Drive Thru etc.
· Food court cu 1.300 de locuri, restaurante, cafenele
· Village Cinemas cu 10 săli, dintre care una de tip VMAX
· Hoteluri de 4*
· Grădina publică Palas – investiţie de aproximativ 2,5 milioane de euro
· Numeroase atracţii: carusel veneţian, lac, patinoar sezonier, amfiteatru în aer liber.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top