Diverse

Primeste 25Lei bonus pe cardul Revolut!

Un card, sau mai degraba un cont online cu mai multe monede sau, mai mult, mult mai mult de atat, pentru ca te poti asigura si pentru calatorii, poti cumpara criptomonede si poti economisi!

Sa vorbim asadar despre Revolut, startup-ul fintech care a ajuns in Romania dupa ce a obtinut acorduri in toata Europa. In doar 3 ani, compania de la Londra s-a stabilit in 42 de tari europene, obtinand peste 2 milioane de clienti si strangand 340 milioane USD in finantare in mai putin de 36 de luni, procesand aproximativ 3 miliarde de tranzactii in fiecare luna.

Ce face Revolut?

Revolut este un serviciu bancar digital care poate fi utilizat prin intermediul aplicatiei, care iti permite sa efectuezi transferuri de bani peste tot in lume: schimbul de la o moneda la alta este aproape instantaneu si se realizeaza la cursul interbancar, cel pe care bancile le folosesc in operatiunile de schimb de valuta. Operatiunea este fara comision pana la 5.000 de Euro pe luna.

Contul Revolut poate fi asociat cu diverse carduri de credit, atat reale, cat si virtuale, inclusiv carduri de unica folosinta, care vor fi utilizate o singura data pentru platile online (acestea pot fi solicitate doar de catre cei care au un cont Revolut Premium). Poti avea pana la 3 carduri reale si 5 virtuale legate de un cont. Cu cardul Revolut poti retrage bani de la bancomate in peste 140 de valute. In plus, acum poti primi 25 Lei bonus pe cardul Revolut!

Revolut ofera functia Vault care iti permite sa economisesti bani prin obiective in oricare dintre cele mai importante monede si criptomonede. Banii alocati nu vor fi niciodata atinsi, dar va fi posibil sa-i transferi din Vault in contul principal in orice moment.

De asemenea, poti schimba banii in criptomonede. Exista cinci criptomonede in care poti investi: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin si Ripple. Revolut iti permite sa le cumperi la cel mai bun tarif posibil, totul fara comisioane. Rata de schimb este cea a schimburilor cu care Revolut colaboreaza, care este in prezent Bitstamp, plus o crestere de 1,5%, pentru a tine cont de volatilitate.

Revolut ofera, de asemenea, asigurare de sanatate pentru calatorii. Este o experienta complet digitala, deoarece este activata direct din aplicatie in mai putin de un minut. Asigurarea de sanatate poate fi convenita pentru zilele in care calatoresti in strainatate, iar verificarea se efectueaza prin geolocalizare. Poate fi modificata pentru a se potrivi nevoilor tale. Pentru cei care calatoresc mult exista un plafon in limita cheltuielilor.

Revolut iti permite sa stabilesti un buget lunar pentru a-ti permite sa preiei controlul asupra finantelor. Seteaza un buget in cateva secunde si aplicatia iti va monitoriza progresul in timp real, asigurandu-te ca toata lumea isi indeplineste obiectivele de cheltuieli. Pentru mai multe informatii poti accesa sursa foto:mrfinance.ro.

Oferta cardului Revolut este conceputa atat pentru persoane fizice, cat si pentru oamenii de afaceri. Cardul este potrivit in special pentru cei care calatoresc mult, dar costurile mici il fac atractiv pentru oricine. Pentru a utiliza Revolut trebuie sa ai cel putin 18 ani.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top