Sex

Radu Mazare @ Playboy Romania, noiembrie 2011

Radu Mazare pe coperta Playboy Romania, noiembrie 2011De mult timp nu v-am mai tinut la curent cu ceea ce se petrece in Playboy-ul romanesc, dar de aceasta data revenim sa va aducem aminte de ce merita sa cumparati cel mai nou numar al revistei Playboy Romania.
In istoria revistei Playboy doar 8 barbati au aparut pe coperta, acestia sunt Peter Sellers (1964), Burt Reynolds (1979), Steve Martin (1980), Donald Trump (1990), Jerry Seinfeld (1993), Dan Aykroyd (1993), Leslie Nielsen (1995) si Seth Rogen (2009) si, binenteles Radu Mazare (2011). Nici unul din acestia nu a aparut singur ci in compania unei sau mai multe femei frumoase.

Pe langa Raducu Mazare in pictorial le mai avem si pe Madalina Pamfile, care culmea ca am reusit sa o vedem saptamana trecuta la Iasi in cadrul Playboy Party din Queen’s Club, mai jos aveti cateva imagini din cadrul sedintei foto a revistei Playboy din luna noiembrie 2011.

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. vedete?

    November 14, 2011 at 3:04 pm

    cata onoare pe noi iesenii ca ne-am clatit ochii cu nuri damboviteni, apartinand unei vedete atat de mari precum Madalina Pamfile. Oameni buni, incetati sa mai promovati atata prostie si pornografie. Fatuca asta are 18 ani si e inca la liceu; eu ma intreb: chiar se simte bine sa stie ca toata lumea din liceu (colegi, profesori) si familia (tata, frate poate) o vede in halul asta?? La 18 ani?

  2. Red

    November 14, 2011 at 9:58 pm

    Cine o fi scris articolul asta?!? Exprimare de balta, greseli gramaticale si de punctuatie  flagrante… Ca sa nu mai zic de “importanta” anuntului si stilul jurnalistic absolut sublim, dar practic inexistent.  Of, reclamele astea… Cum ar mai trai Iasul fara ele…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top