Stiri

Răspunde la întrebările din chestionar și poți câștiga numeroase accesorii de gaming

Răspunde la întrebările din chestionar și poți câștiga numeroase accesorii de gaming
ESL (Electronic Sports League) și Dăescu Borțun Olteanu anunță un amplu studiu ce își propune să realizeze profilul gamer-ului din România. Fie că joacă Candy Crush Saga sau Clash Royale în drum spre birou, fie că petrece ore bune în fiecare seară în fața PC-ului încercând să termine ultimul joc lansat, credem că gamer-ul român este un consumator inteligent de entertainment.

Raspunde si tu chestionarului si poti castiga o multime de premii, apasa aici.

Pentru o cunoaștere mai detaliată a acestui fenomen și pentru a oferi gamerilor din România experiențe cât mai apropiate de gusturilor lor, ESL și Dăescu Borțun Olteanu colaborează pentru identificarea obiceiurilor de consum, a preferințelor celor ce se joacă ocazional, dar și a celor a căror pasiune principală este gamingul.

Răspunde la întrebările din chestionar și poți câștiga numeroase accesorii de gaming

Mai mult decât atât, cei ce răspund chestionarului nostru se pot înscrie la concursul organizat de ESL, unde vor avea șansa de a câștiga unul dintre numeroasele premii puse la bătaie, inclusiv mauși, tastaturi, mauspad-uri și căști audio oferite de unele dintre cele mai importante brand-uri de accesorii de gaming prezente în România.

Chestionarul poate fi completat de toți cei ce doresc să ne ajute la realizarea profilului gamerului din România, până la data de 27 iulie 2016.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top