Diverse

Registrul de condoleante al celei mai apreciate firme de servicii funerare Ilfov

Imi plac furnizorii de servicii care se deosebesc de concurentii lor prin ofertele de suflet pe care le fac clientilor lor. In cazul serviciilor funerare, gestul este emotionant, fiindca apartinatorii au nevoie sa stie ca echipa care se ocupa de organizarea inmormantarii se implica total alaturi de cei care au suferit o mare pierdere.
Cand iti moare cineva drag iti vine sa iti strigi durerea, toata lumea sa stie ca persoana care facea parte din universul tau a disparut.
Tin minte ca eram adolescenta, cand obisnuiam sa citesc anunturile de la mica publicitate, sa vad ce scriu oamenii si urmaream si rubrica necrolog.
Nu manifestam o pasiune pentru moarte ca profundul Cioran, ci din pura curiozitate doream sa stiu ce personalitate a murit, ce se scrie despre oamenii obisnuiti care trec in nefiinta.
De ceva timp urmaresc oferta firmelor de servicii funerare, mai ales dupa ce am avut un deces in familie si am apelat la serviciile unei firme de pompe funebre si stiu ce contine un pachet complex.
Intotdeauna insa ma surprind placut firmele care vin cu un serviciu nou, care au ceva in plus.
Asa este firma de Servicii funerare Ilfov care pune la dispozitia clientilor un registru de condoleante.
Toti cei care au suferit pierderea unei persoane dragi pot intra pe site sa adauge un anunt referitoare la locul si data cand va avea loc ceremonia, cateva cuvinte despre decedat si fotografia acestuia si evident datele apartinatorului care posteaza anuntul.
Mi s-a parut grozav ca o firma de pompe funebre le ofera un spatiu celor cu inima sfasiata unde sa publice cateva randuri in memoria decedatului.
Registrul de condoleante tine legatura intre apartinatori si rudele aflate la distante mari sau persoanele plecate din tara. Cei care nu pot ajunge la inmormantare isi pot manifesta compasiunea fata de apartinatori in felul urmator:

1.Pot aprinde o candela virtuala mare, medie sau mica. Gestul este sublim si costa intre 10-30 de lei, in functie de marimea candelei. Cu siguranta ca apartinatorul va fi mangaiat gasind candele virtuale aprinse la anuntul postat de el, sa isi exteriorizeze durerea si prin care sa faca lumii cunoscuta disparitia defunctului.

2.Prin trimiterea unei coroane din flori naturale care arata ca o adevarata opera de arta, insotita de un mesaj de condoleante la capela. Exista trei tipuri de produse care pot fi trimise la adresa unde se afla sicriul cu trupul neinsufletit: coronita funerara la pretul de 550 de lei, livrarea fiind gratuita, coroana funerara din garoafe, care costa 450 de lei si coroana funerara din trandafiri de 650 de lei. Imi place modul in care aceasta firma a gandit sa apropie oamenii in ciuda distantelor mari la care se afla la moartea unei persoane importante din viata lor.
Datorita acestei firme am reusit sa trimit o coroana funerara la capela unde era depus mentorul meu in perioada restrictiilor, cand nu am putut participa la inmormantare. M-am simtit mult mai linistita, dupa ce mi s-a confirmat ca darul meu de ramas bun a fost livrat.
Nu am mai intalnit aceasta rubrica prin care oamenii se solidarizeaza, sa le fie mai usor in fata nenorocirii la o alta firma de profil pana acum.
Un alt punct tare al acestei firme de servicii funerare consta in faptul care are program non-stop. Intotdeauna voi aprecia firmele de pompe funebre organizate impecabil si capabile sa vina sa preia trupul neinsufletit la ore tarzii din noapte si in zilele de sarbatoare. Oamenii au nevoie ca decedatului lor sa i se acorde urgent ingrijirile necesare si sa fie pregatit de inmormantare, chiar daca altii sarbatoresc Craciunul, Pastele sau Revelionul.
Nu poti sa stai cu mortul in casa o jumatate de zi nepregatit si sa iti fie teama ca nu mai poate fi spalat, imbalsamat si imbracat!
Dar program non-stop au multe firme de pompe funebre, cert este ca la firma prezentata de mine poti vorbi pe chat cu operatorul de servicii si sambata si duminica, la orice ora.

Site-ul este bine structurat si oamenii gasesc repede serviciile de consultanta si numarul la care sa sune pentru interventii rapide. Totul este la vedere ca emotiile sa fie diminuate, fiindca greu iti revii dupa ce o persoana draga a decedat acasa si stii ca trebuie sa se actioneze rapid ca ea sa ajunga spalata, imbracata si imbalsamata in sicriu.
Spre deosebire de alte firme de pompe funebre care pomeneau vag de parastas, aici sunt prezentate fotografii cu meniurile de post si meniurile de dulce, dar si pretul pachetelor de 12 portii standard. Evident ca daca la ceremonie participa mai multe persoane se pot comanda 3-4 astfel de pachete alcatuite din 12 meniuri fiecare.
Portiile de mancare sunt mai mult decat generoase, asezarea in vasul de unica folosinta indeplineste toate criteriile estetice si igienice.
Apartinatorul este sigur ca ii va fi cinste cu aceasta mancare care este livrata la adresa indicata. Apartinatorii trebuie sa fie atenti sa comande aceste pachete cu 24 de ore inaintea livrarii lor.
Sa aruncam privirea intr-o tava de unica folosinta mare, in care s-a asezat folie din aluminiu alimentar, fiindca igiena este la ea acasa!
Aici participantii la inmormantare vor gasi cu incantare: orez cu legume, snitel de pui, o chifla, rosii, masline, o prajitura, triunghi branza topita, un fruct, bere, pliculet cafea, tacamuri plastic.

Pachetul include si: Set 3 Colaci mari (Arhanghel, Prescura, Cap) – 110 lei, 1 Sticla Vin + 1 Sticla Vin cu Ulei – 40 lei, 12 Caserole cu Coliva (12 buc x 10 lei) – 120 lei si 1 Coliva mare pe platou( +- 2kg) – 150 lei. Asa, apartinatorii isi rezerva timp sa petreaca langa sicriu si nu mai au grija mancarii.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top