Evenimente

”Seara Reclamelor Controversate” @ Club Skin, 12 decembrie

Joi, 12 decembrie 2013, începând cu orele 21:00, în Club Skin, va avea loc cea de-a doua ediție a ”Serii Reclamelor Controversate”, un eveniment caritabil organizat de Asociația Club Rotaract Iași pentru întrajutorarea copiilor cu dizabilități din cadrul Centrului de Plasament ”Ion Holban” din Iași.
Spoturile publicitare care au șocat și amuzat publicul la apariția lor televizată vor reprezenta din nou marea atracție a evenimentului din 12 decembrie, moderat de Felix Prisecariu. Evenimentul se va desfășura în decorul elegant al Clubului Skin, începând cu orele 21:00, unde iubitorii de reclame vor asista la prezentarea de modă a atelierului de creație Guilt și vor putea dansa pe muzica live interpretată de Festivo Band și Mihai Popistașu, câștigătorul concursului Megastar și participant la Vocea României. Pe parcursul serii se vor desfășura tombole și concursuri cu premii.

Fondurile obținute de pe urma evenimentului vor fi direcționate în întregime către Centrul de Plasament ”Ion Holban”, pentru achiziția de echipament tehnic și dotări necesare recuperării și reintegrării sociale și profesionale a copiilor ocrotiți aici. Centrul de Plasament ”Ion Holban” este singura instituţie din nord-estul ţării care asigură asistenţă educaţională copiilor cu dizabilităţi fizice, cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani, asigurând prin intermediul specialiştilor un proces instructiv-educativ şi terapeutic recuperatoriu adecvat. În prezent, Centrul de plasament și Centrul de recuperare și îngrijire de zi asociate Colegiului adăpostesc și asigură școlarizarea a peste 400 de copii.

Biletele pentru ”Seara Reclamelor Controversate” pot fi obținute contra unei donații de 30 lei în ziua evenimentului, la intrarea în Club Skin, sau cu 25 de lei, în avans, de la partenerii noștri: Teo´s Café din Copou, lângă Duplex, și de lângă UMF, cafeneaua BackDoor, sau telefonic la 0726.544.357.
Pentru Rezervari si Informatii la 0748.130.500.

Evenimentul este organizat de către Asociația Club Rotaract Iaşi, cea mai veche de acest gen din județ, numărând 25 de voluntari cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani. În lume, Cluburile Rotary sprijină și îndrumă peste 9.030 de astfel de organizații în 158 de ţări, urmărind formarea tinerilor ca lideri şi cetăţeni responsabili, prin munca în folosul comunităţii. Printre cele mai importante proiecte realizate de Rotaract Iași se numără campania bianuală ”Condu prudent! Alege viața”, în parteneriat cu Poliția Rutieră și Primăria Municipiului Iași.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Prezentare: "Guilty for being Fabulous" @ Club Skin, 12 decembrie | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top