Sex

Silvana Bragaru @ Playboy Germania, martie 2010

2010-silvana-bragaru-playboy-germania-martie-pic001Romanca Silvana Bragaru de 24 de ani a castigat un concurs de frumusete organizat de catre publicatia Bild pentru Playboy Germania, efectiv i-a inebunit pe germani. Frumoasa romanca de 24 de ani lucra ca ospatarita intr-un local din Nürnberg, orasul unde locuieste de aproape doi ani de zile alaturi de mama sa.
Ea a concurat cu peste 1000 de femei, reusind sa castige premiul cel mare de 10.000 de euro si dreptul de a aparea intr-un pictorial special dedicat pentru revista Playboy.
Romanca nu are implanturi de silicoane si nici operatii estetice, se pare ca nemtii s-au plictisit de blondele lor cu picioare mari si siliconate, alegand-o pe frumoasa Silvana.
SIlvanei ii place muzica lui Xavier Naidoo si are o pasiune fata de fotbalistul Christiano Ronaldo si actorul Nicolas Cage, este singura de tri luni, despartindu-se de iubitul pe care il avea. Considera ca sexul este foarte important intr-o relatie si locul cel mai neobisnuit in care a facut sex este in masina, intr-o parcare.
Premiul castigat reprezinta un inceput de drum in cariera de modelling pe care si-o doreste frumoasa romanca, Silvana Bragaru.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Mihaela Gherman goala @ Interviu din Spania | Portalul orasului Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top