Diverse

Treci la urmatorul nivel de protectie cu o poarta culisanta pentru casa ta!

Cand locuiesti la casa este importanta sa investesti intr-un gard rezistent si intr-o poarta care sa tina curiosii in afara proprietatii. De asemenea, o poarta culisanta va fi foarte utila si pentru deschiderea curtii pentru a introduce autovehiculul sau orice alt obiect.

Portile culisante sunt investitii serioase pentru orice proprietar de locuinta, deoarece asigura o buna protectie si creste valoarea proprietatii. Magazinul s-metal.ro este un expert in accesorii si produse pentru porti de calitate optima cu o multime de produse si preturi avantajoase.

De asemenea, magazinul ofera o multime de kituri pentru porti culisante:

-Kit 125kg;

-Kit 150kg;

-Kit 175kg;

-Kit 220kg;

-Kit 270kg.

O poarta culisanta este mult mai avantajoasa decat modelele traditionale, deoarece poate fi actionata cu usurinta, iar anumite modele pot fi automatizate pentru a fi actionate cu telecomanda.

Beneficiile portilor culisanta:

Daca spatiul este limitat sau exista ceva care blocheaza zona din jurul punctului de acces, portile culisante ar putea fi cea mai buna optiune. Deoarece aluneca de-a lungul liniei gardului, acest stil de poarta ocupa un spatiu minim. De asemenea, permite vehiculelor si pietonilor sa acceseze proprietatea in siguranta si usor. Portile culisanta sunt ideale in situatiile in care punctul de acces este deosebit de larg. Deoarece alearga de-a lungul unei cai de podea decat sa se balanseze liber, nu se lasa sub propria greutate. Acesta poate fi cazul unei porti batante.

Punctul vostru de acces este pe teren inclinat? Daca da, portile culisanta sunt alegerea evidenta. Nu trebuie sa fie deschise „spre” vehicule sau pietoni.

Acest tip de deschidere a portii consta dintr-o singura balama. Se potriveste perfect in locuri stramte si se adapteaza perfect intrarilor inclinate (aproximativ 10%) si parcarilor mici.  Portile culisante sunt disponibile in aluminiu, lemn, fier forjat, otel si PVC.

Desi portile culisante sunt o investitie foarte buna, majoritatea persoanelor care folosesc acest sistem adopta si o metoda automata pentru a le deschide. Deschiderea portilor intr-o maniera automata este un mod convenabil de a controla intimitatea proprie, dar si de a reduce efortul implicat in impingerea portilor.

Intimitatea este importanta pentru fiecare familie. Alegerea unei porti de acces adecvate pentru proprietatea voastra este cel mai bun mod de a va proteja intimitatea prorpie si a familiei voastre fata de cei din afara. Siguranta revine proprietarului daca este o poarta automata. Cu o poarta automata, va puteti proteja proprietatea cu usurinta prin comutatorul telecomenzii. In acest fel, puteti controla cu usurinta cine intra si iese  de pe proprietatea voastra.

Asa cum s-a mentionat mai sus, portile automate ofera confortul de a permite proprietarilor de case sa controleze intrarea si iesirea din casa. Astfel, puteti crea granite pentru animalele de companie si copii si puteti evita consecintele grave din jurul traficului si a altor pericole care pot crea rau. Varietatea optiunilor disponibile pentru portile automate este un alt lucru grozav la acestea. Puteti obtine o poarta in orice forma, dimensiune sau inaltime si va puteti face casa mai sigura.

Portile automate va ofera confortul de a nu fi nevoie sa deschideti fizic poarta pentru a intra pe proprietate. Este convenabil mai ales in cazul unei furtuni sau in alte conditii meteorologice nefavorabile. Aveti o varietate de metode pentru a debloca o poarta electrica. Unele dintre metode includ telecomanda, cititoare de carduri, tastaturi, in timp ce alte porti automate avansate vin cu senzori care citesc semnale specifice pentru intrare.

Unele persoane folosesc caile de acces ale altora ca o intoarcere, dar cu o poarta electrica automata puteti impiedica astfel de vehicule neautorizate sa va foloseasca calea de acces. In plus, puteti, de asemenea, sa tineti departe pisicile care traiesc in salbaticie sau in cartierul vostru. De exemplu, cainele vecinului caruia nu i se permite sa se plimbe prin cartier nu va putea intra in proprietatea voastra si nu va trebui sa fiti atenti la asta.

Instalarea unei porti automate pentru aleea voastra este o solutie rentabila, care va poate economisi bani. Veti avea sanse mai mari de a obtine o reducere de la compania de asigurari, deoarece vor observa protectia suplimentara pe care ati instalat-o la domiciliu. In plus, va creste si valoarea casei  si va atrage rapid ochii potentialilor cumparatori atunci cand casa este de vanzare. Conform sondajelor, caracteristicile adaugate, cum ar fi o poarta automata, pot adauga cinci procente la valoarea totala a unei case.

O poarta automata de acces este o decorare excelenta pentru proprietatea dumneavoastra. Indiferent daca utilizati o poarta laterala sau o poarta frontala, intreaga imagine a casei dvs. se va schimba odata cu aceasta adaugire. Aceste porti sunt disponibile intr-o varietate de materiale si, in functie de materialul pe care il alegeti, puteti adauga un aspect clasic sau modern acasa.

Portile culisante sunt exceptionale mai ales in cartierele rezidentiale noi de case, unde majoritatea locuintelor au un aspect modern. Exista multe modele de porti culisante din care sa alegeti, mai ales in catalogul magazinului s-metal.ro.

Este crucial pentru clienti sa inteleaga inca de la inceput despre utilitatea portilor si importanta furnizorului de la care le cumpara. Un furnizor de incredere precum s-metal.ro, va garanta de fiecare data cele mai bune produse la preturi avantajoase si garantia pentru acestea. De asemenea, achizitionarea unui kit de porti culisante de la s-metal.ro este o afacere sigura, deoarece toate piesele vor fi impachetate conform procedurii, iar clientul va primi instructiuni clare despre cum sa monteze portile. Cea mai buna investitie pentru casa ta este o poarta culisanta!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top