Stiri

Un nou roman de Cassandra Clare, pe care îl vei citi pe nerăsuflate: Lanțul de aur

Îndrăgita autoare Cassandra Clare ne prezintă o nouă serie: Ultimele Ore. Primul volum, Lanțul de aur, a început deja să facă furori în rândul fanilor autoarei și îl poți comanda și tu din librăria online LIBREX. Dacă nu ai auzit până acum de autoare, Cassandra Clare a scris mai multe volume din genul fantasy, Young Adult, iar unele dintre acestea au fost chiar ecranizate: Dispozitive Infernale și Shadowhunters. Autoarea este o prezență constantă în topurile de specialitate, așa cum sunt The New York Times și USA Today și în fiecare zi, câștigă tot mai mulți fani.

Printre cele mai cunoscute scrieri ale sale se numără: Instrumente Mortale, Dispozitive Infernale, Doamna de la Miezul Nopții, Stăpânul umbrelor, Regina Aerului și Întunericului. Seria Ultimele Ore parte foarte promițătoare și cu siguranță va fi una dintre cele mai de succes ale autoarei. De asemenea, Cassandra Clare este și coautoare pentru Cronicile lui Magnus Bane și Povești de la Academia Vânătorilor de Umbre. Un alt lucru interesant de știut despre autoare, este faptul că a publicat alături de șoțul său The Shadowhunter’s Codex. Așa cum îți spuneam și mai devreme, o parte dintre scrierile sale au fost ecranizate, iar cel mai de succes este de departe serialul TV Shadowhunters, unul dintre cele mai populare din ultimii ani.

Din seria Ultimele Ore, momentan este publicat doar primul volum: cartea Lantul de aur. Aceasta este o carte ce te va ține cu sufletul la gura și te va face să îndrăgești personajele principale și le fii alături la fiecare pas. Cartea este complexă și scrisă în așa manieră încât nu o poți lăsa din mână până nu afli ce s-a întâmplat cu adevărat. Este bogată în detalii și descrieri și de asemenea nu îi lipsește acțiunea, bătăliile și tot felul de emoții ale personajelor.

Fiind o carte fantasy, vei întâlni numeroase ființe supranaturale, așa cum sunt magicienii, vârcolacii, vampirii și vânătorii de umbre, toți luptând pentru a supraviețui. Așteaptă-te la răsturnări de situație și la cele mai neobișnuite alianțe.

Nu vrem să îți dăm prea multe detalii despre acțiune, pentru a te lăsa pe tine să descoperi totul, așa că vom încerca să îți prezentăm pe scurt la ce să te aștepți. Personajul principal, Cordelia Carstairs este o vânătoare de umbre ce a fost antrenată încă din copilărie. Aceasta reușea să elimine demonii din ținutul său și transforme toată zona în una mai sigură. Deși viața ei părea destul de predictibilă, totul se schimbă în momentul în care este nevoită să plece spre Londra, alături de fratele ei, pentru a înțelege de ce tatăl lor a fost acuzat de crimă. Și cum un necaz nu vine niciodată singur, mama sa are alte planuri: dorește să o căsătorească, fără să țină cont de situația în care se aflau. Astfel, viața Cordeliei se complică din ce în ce mai mult și se împarte între salvarea tatălui și planurile mamei sale.

Sperăm că ți-am atras atenția și că vei cumpăra această carte pentru a o citi și pentru a te îndrăgosti de universul vânătorilor de umbre.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top