Sport

Unde poti vedea in Iasi meciurile Cupei Mondiale Brazilia 2014

Unde poti vedea in Iasi meciurile Cupei Mondiale Brazilia 2014Joi, 12 iunie 2014,  incepe Cupa Mondiala din Brazilia, un spectacol fotbalistic ce nu trebuie ratat de catre nici un amator de sport. In Iasi patronii de localuri au inceput sa propuna spre atragerea clientilor tot felul de promotii pentru fanii sportului rege. Desi in oras sunt suficiente pub-uri sportive, unele cu terase de vara iar altele fara, clientii pot alege in functie de preturi, amenajare interioara sau pozitionare ce baruri prefera si din acest motiv in randurile de mai jos gasiti cateva locatii pe care noi le recomandam pentru a vedea meciurile Cupei Mondiale din Brazilia 2014:

Programul complet de la Cupa Mondiala Brazilia 2014

oxford pub iasiOxford Pub – situat langa complexul urbanistic Palas, pe strada Sfantul Lazar 64-66, 700049 Iasi, La subsolul Gabriel Center. Localul nu are terasa de vara dar exista aer conditionat pornit tot timpul, ofera preturi avantajoase la o gama diversa pe perioada meciurilor Cupei Mondiale2014 atat la bauturi cat si la mancare. Pentru fanii berii, gasiti si la draft diverse sortimente, mai multe informatii si detalii gasiti aici.
_________________________________________________________________

StanleyBet Sports Cafe IasiStanleyBet Sports Cafe – este un bar sportiv ce va ofera si posibilitatea de a paria live pe meciurile Cupei Mondiale 2014, este situat pe strada Sf. Lazar Nr. 39, de langa magazinul de geamuri si oglinzi. Locatia ofera preturi speciale si carduri de fidelitatea atat pentru pariuri sportive cat si pentru consumatia la bar, mai multe informatii si detalii gasiti aici.
_________________________________________________________________

Corner Sport Bar IasiCorner Sport Bar – probabil cel mai modern Pub sportiv din Iasi, se gaseste pe strada Tutora nr. 2A, are si terasa, ofera bauturi reci si mancare proaspata pentru cei ce ii calca pragul. Locatia este destul de cautata in momentele importante din sportul rege si din acest motiv va recomandam sa faceti o rezervare inainte de a merge pentru ca exista posibilitatea de a nu mai prinde locuri libere, mai multe informatii si detalii gasiti aici.
_________________________________________________________________

Back Door IasiBack Door – situat pe strada Grigore Ghica, Nr. 14 vis-a-vis de Universitatea “Petre Andrei”, ofera 40 de locuri pe terasa si 70 in interior unde se pot vedea toate meciurile Cupei Mondiale de Fotbal 2014 ce are loc in Brazilia. La barul locatiei gasiti diverse bauturi care sa va faca sa va simtiti cum trebuie la meciuri, mai multe informatii si detalii gasiti aici.
_________________________________________________________________

L’Antica PizzeriaL’Antica Pizzeria – situata pe strada I.C. Bratianu si este deschisa zilnic de la 08:00 pana la 23:00, dar odata cu inceperea Campionatului Mondial de Fotbal 2014 isi extinde programul. Nu are terasa dar aerul conditionat va face sa te fereasca de aerul cald de afara astfel incat sa poti vedea meciurile linistit alaturi de prieteni. Localul beneficiaza de mai multe sortimente de bere dar si multe bunatati cu specific italian precum pizza, paste si multe altele. Mai multe detalii si informatii gasiti aici.
_________________________________________________________________

Vivo - Fusion Street FoodVivo – Fusion Street Food – situat pe strada Zimbrului nr. 67, langa Club Skin Music Lounge din inima orasului, locatia va pune la dispozitie cei mai buni burgeri din oras, o terasa spatioasa si tot ce trebuie pentru a va sustine echipa preferata la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia 2014. Vivo va asteapta pe perioada Cupei Mondiale cu cei mai fresh burgeri, bere rece si cele mai confortabile scaune pentru a privi meciurile la o proiectie Full HD. Mai multe informatii si detalii aici.
_________________________________________________________________

Daca aveti mai multe recomandari de locatii bune pentru a vedea Cupa Mondiala 2014 din Brazilia nu ezitati sa ne contactati, telefonic, email sau printr-un comentariu in zona de mai jos.

tv-765x510

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Programul complet de la Cupa Mondiala Brazilia 2014 | Iasi 4u

  2. Catalin

    June 12, 2014 at 4:57 pm

    Ma asteptam la mai multe locatii, dar se pare ca interesul unor patroni de terase e scazut. Pacat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top