Stiri

Vision for You: Control medical al ochilor la copii

Azi o sa povestim despre importanta unui control medical al ochilor, mai ales la copii.
Povestea incepe in America prin anii 60, intr-o familie saraca de negri.
Ben, un baietel de 10 ani, era crescut alaturi de fratele sau doar de mama lor, care facea tot posibilul sa ii scoata la lumina.
Lui Ben ii placea foarte mult sa citesca, dar, cu toate acestea, avea note foarte slabe la scoala, mai ales la matematica. Nu iesea din 4 (probabil nota D in sistemul de invatamand american), pana intr-o zi cand in urma unui control medical de rutina, medicul scolii a observat ca baiatul nu reuseste sa vada semnele de pe tabela din cabinetul sau.

Dupa ce i-a pus o pereche de ochelari, fata baiatului s-a luminat pentru ca in sfarsit putea vedea bine. Acest lucru a schimbat imediat datele problemei reusind sa prinda mai usor lectiile predate in clasa iar notele lui au inceput sa fie din ce in ce mai bune.

In prima teza la matematica a reusit sa ia nota 6 trecand in acest fel din statutul de corijent in cel de absolvent.

Azi, Ben Carson este printre cei mai cunoscuti neurochirugi din lume prin faptul ca a fost primul care a separat doi siamezi printr-o operatie reusita.

Acea zi in care medicul i-a descoperit problemele de vedere a fost momentul de cotitura din viata lui.

Vederea buna este foarte importanta mai ales la varste fragede cand copiii sunt ca un burete care absorb orice informaE?ie.

De aceea, optica medicala Vision For You sprijina dezvoltarea si cresterea corecta a copiilor, si nu numai, prin consultatiile gratuite pe care le puteti face in cabinetele lor. Dar ceea ce ii diferentiaza este ca ofera ochelari gratuit oricarei persoane, copil sau adult, care nu-si permite a??luxula?? de a vedea corect. Ajuta orice caz cu adevarat social.

Asa ca, daca stii un batran cu pensie mica, un copil cu parintii fara posibilitati, mergi cu ei de mana la Vision For You pentru a le oferi o noua sansa in viata!

Cabinetele Vision For You se alfa la MCM Center fosta Hala Centrala, la parter, sau pe Bulevardul Nicolae Iorga 59 vis a vis de Piata Nicolina.

Vision for You: Control medical al ochilor la copii

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top