Fashion

Hervis Sports la Iasi in cadrul Palasului

Hervis Sports la Iasi in cadrul PalasuluiCandva erau doar zvonuri dar acum se pare ca exista sanse foarte mari sa devina realitate, se anunta deschiderea unui magazin Hervis Sports in Iasi la Palas.
Hervis Sports este unul din cele mai mari magazine cu articole sportive pentru schi, ciclism, inot, atletism, snowboard, alpinism, fitness si bodybuilding cu peste 30.000 de produse din cele ami cunoscute branduri precum adidas, Nike, Puma, Columbia, Mammut, Wilson, Kettler, Scott, Fischer, Atomic si multe altele.

Magazinul din Iasi se va intinde pe o suprafata de 950 metri patrati si este primul Hervis din Nord Estul tarii noastre.
In reteaua Iulius Group, Hervis Sports este prezent la Iulius Mall Timisoara din decembrie 2010.

Compania Austriaca a fost infiintata in 1973 si este membra a grupului SPAR Austria, unul din cei mai longevivi retaileri de moda si echipamente sportive din Europa.
Brandul exista pe piata internationala de peste 30 de ani si acum se va regasi si la Iasi, in Romania mai exista magazine Hervis Sports si in Braila, Oradea, Bucuresti, Cluj, Targu Mures si Sibiu.

In 2007, Hervis Sports a inregistrat pe plan international o cifra de afaceri de 382 milioane de euro, iar la sfarsitul lui 2008 ajungand la 409,6 milioane de euro, cu 141 de magazine in Austria, Ungaria, Cehia, Slovenia, Croatia si Romania, avand peste 2500 de angajati.
Pana in anul 2004 compania doreste deschiderea a peste 50 de magazine Hervis Sports in Romania, momentan fiind 10 fara cel ce se va deschide in toamna la Iasi.

[fblikebutton]
2

Galerie Foto Hervis-Sports

Vezi si alte noutati din aceasta categorie

Se deschide magazin H&M in Iasi din noiembrie la Palas Mall
Primul magazin New Yorker la Iasi in Palas Mall
Hipermarket Auchan in Iasi la Palas
C&A in Iasi la Palas Mall

Facebook Comments

4 Comments

4 Comments

  1. iasi4u

    June 9, 2011 at 7:19 pm

    Informatie oferita in premiera 😛

  2. Pingback: C&A, H&M deschid magazine la Iasi si in tara | Iasi 4u

  3. Pingback: Intersport deschide un nou magazin la Palas Iasi | Iasi 4u

  4. Pingback: PALAS Iasi va fi inaugurat in aprilie 2012 | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top