Evenimente

20 de autobuze cu aer conditionat la Iasi

20 de autobuze cu aer conditionat la IasiIn prag de vreme caniculara, autoritatile locale au decis ca este cazul ca iesenii sa aiba parte de aer conditionat in mijloacele de transport in comun. Astfel vor fi puse in circulatie 20 de autobuze ce vor circula pe traseul Targu Cucu – Rond Agronomie. Acestea desi sunt la mana a.. doua vor fi dotate cu aer conditionat.

Desi la Cuj s-au cumparat 12 tramvaie de ultima generatie ce au costat in total 18 milioane de euro, la Iasi vom avea din nou, transport public la mana a cine stie cata, dar ar trebui sa ne multumeasca pe aceslte vremuri caniculare doar prezenta aerului conditionat.

La licitatie s-au prezentat doua firme cu doua oferte, primade la Fila Company din Iasi care a depus o oferta de 20 de autobuze marca Mercedes cu anul de fabricatie 2000, al caror cost total era de 1.460.000 Lei fara TVA, iar a doua firma, Trans Accept din Vaslui, au propus 20 de autobuze marca DAF cu o valoare totala de 1.590.000 Lei fara TVA, ambele oferte includeau 20 de autobuze cu aer conditionat.

Reprezentantii orasului iasi au ales varianta vasluienilor, astfel ca in curand vom avea prin iasi autobuze dotate cu aer conditionat, marca DAF.

20 de autobuze cu aer conditionat la Iasi

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top