Stiri

Cum ne alegem casa de pariuri online?

Pariurile sportive online devin tot mai raspandite si asta in primul rand datorita faptului ca internetul se afla intr-o continua dezvoltare atat la nivel global cat si pe teritoriul tarii noastre. Pariori cu ştate vechi incep sa renunte la casele offline si sa se indrepte spre cele online. Inainte de a ne deschide un cont online trebuie sa luam calcul mai multe aspecte, iar cele mai importante sunt:

Oferta – Fie ca suntem iubitori ai fotbalului, pariem pe tenis sau ne place sa urmarim noaptea partidele din NBA sau NHL, este foarte important sa alegem o casa de pariuri online care sa aiba o oferta bogata ce se muleaza perfect cu ceea ce cautam noi. Unele case exceleaza intr-un anumit sport, altele intr-altul si inainte de a deschide un cont este bine sa vizitam site-ul agentiei respective pentru a vedea ce ne ofera, ce variante de pariuri avem in cadrul fiecarui eveniment sau daca putem paria spre exemplu handicapuri ajustabile la fotbal sau baschet.

Cotele – Este extrem de important sa avem la dispozitie cele mai mari cote de pe piata pentru a ne maximia castigurile la pariuri sportive si a obtine maximum din fiecare pariu, astfel ca “alergatul dupa cotele cele mai bune” este un “job” de care multi pariori tin cont atunci cand pariaza. De cele mai multe ori diferentele de cote oferite de casele online sunt semnificative si in general pariorii experimentati isi indreapta atentia spre cele mai mari si mai cunoscute case.

Siguranta banilor – Este un alt aspect foarte important de care trebuie sa tinem cont, iar cele mai la indemana este sa vizitam forumul american www.sbr.com care acorda fiecarei case calificative de la A la F, unul din criterii fiind chiar acesta.
Limitari de mize – Este bine de stiut ca multe case online ne limiteaza atunci cand observa ca pariem sume mari constant si castigam permanent. Cei care pariaza sume mari trebuie sa tina cont si de acestaspect.

Pariurile live – Cei care iubesc pariurile live se vor indrepta bineinteles spre casele cu oferta bogata, iar cea mai cunoscuta este fara indoiala Bet365.com. Este un aspect de care multi pariori tin cont atunci cand isi deschid un cont online. Optiunea aceasta se refera atat la posibilitatea de a viziona meciuri live dar si de a urmari live scorurile si de a consulta rezultatele meciurilor.

Clasamente si statistici – Desi casele de pariuri fac profit pe urma jucatorilor, cele mai serioase agentii oferta tot suprotul necesar pentru a ajuta analiza pe care pariorii o fac pentru a pune bilete de pariuri castigatoare. Consultarea clasamentelor si a statisticilor este un pas necesar pentru a pune pariuri bine informat.

Acestea sunt cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont cand pariem pe internet, insa altele precum interfata site-ului, relatia cu clientii sau metodele de depunere si retragere pot fi considerate cel putin la fel de importante.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top