Stiri

Servicii deszapezire in Iasi prin Gutuiul de Aur

servicii_deszapezire_iasi-final1 Ai caile de acces spre casa si garaj blocate de zapada si inghet?
Drumul spre magazinul tau impiedica pe clienti sa ajunga la tine?
Aleea spre birou nu se mai vede?
Parcarea din fata hotelului este plina de nameti?
Ai benzinaria acoperita cu un strat mare de zapada?
Parcarea din fata blocului este inaccesibila?
Ai prea multa zapada pe acoperis?
Ai ramas blocat cu masina?

Gutuiul de Aur iti ofera rapid servicii de deszapezire, atat manuala cat si mecanizata.
Serviciul de deszapezire se desfasoara etapizat, in mod profesional
1. Prima etapa consta in deszapezirea mecanizata a suprafetei acoperite de nameti
2. A doua etapa se refera la deszapezirea manuala a locurilor greu accesibile
3. A treia etapa consta in pulverizarea solutiei Defrost Street Arca Lux (-25 grade C)
Serviciul de deszapezire mecanizata este independent de serviciul de deszapezire manuala, in sensul in care, cererea poate fi facuta doar pentru unul din cele 2 tipuri de deszapezire.

Pentru deszapezirea mecanizata folosim freza de zapada profesionala, pe benzina, cu urmatoarele date tehnice:
– Capacitate de indepartare a zapezii: 1500 – 1700 mp / ora
– Latime degajare zapada: 56 cm
– Inaltimea maxima a stratului de zapada ce poate fi inlaturata: 51 cm
– Distanta maxima de aruncare a zapezii: 8-10 m

Servicii deszapezire cu Texas Snow Buster 560 – freza de zapada

Ce solutie folosim pentru dezghetare si prevenirea formarii poleiului si ghetii?
Pe timp de iarna, folosim solutia Defrost Street Arca Lux pe baza de clorura de calciu, care, la momentul actual, reprezinta cea mai buna solutie in actiunile de topire a ghetii si poleiului, dar si in prevenirea formarii acestora.
Defrost Street Arca Lux are urmatoarele avantaje:
– penetreaza zapada si gheata mult mai repede decat sarea;
– are o capacitate de topire a zapezii si ghetii mai mare decat sarea; sarea isi diminueaza substantial eficienta sub minus 40C, cantitatea de gheata topita/ kg sare scade cu 61% cand temperatura scade de la minus 10C la minus 40C;
– topeste mai multa gheata decat sarea in acelasi interval de timp, realizand drumuri sigure si libere de gheata si zapada intr-un timp mai scurt; clorura de calciu topeste in primele 30 de minute de la aplicare, de cca. 8 ori mai multa gheata decat sarea la minus 70C;
– saramurile de clorura de calciu nu ingheata pana la minus 420C , spre deosebire de saramurile de sare care ingheata la cca. minus 200C. Astfel, clorura de calciu este singura optiune in conditii de ger extrem;
– clorura de calciu absoarbe umiditatea, sarea are nevoie de umiditate pentru a incepe actiunea de dezghetare;
– Defrost Street Arca Lux este un produs sigur, prietenos cu mediul inconjurator: fara restrictii la transport, semnificativ mai putin toxica decat clorura de magneziu, nu se bioacumuleaza si nu deranjeaza lantul trofic, avand un impact minim asupra aerului, apei, plantelor, animalelor. Clorura de calciu este nepericuloasa pentru mediul acvatic. Sarea bruta si alte materiale de dezghetare (nisip, cenusa, etc.) au un impact negativ asupra mediului inconjurator;
– clorura de calciu incepe sa topeasca gheata, zapada imediat dupa aplicare, nelasand astfel sa se formeze adeziunea gheata – suprafata de rulare, aderare care ar contribui la deteriorarea acesteia. Sarea, prin actiunea sa mult mai lenta, favorizeaza crearea acestei aderente si de aici actiunea sa degradanta asupra betonului.
– saramura de clorura de calciu ramane activa pe perioade indelungate de timp, nelasand astfel gheata sa se reformeze si sa adere la sosea.
– nu lasa reziduuri, necesita echipamente mai simple de aplicare, raport optim eficienta-cost, costuri mai mici decat la utilizarea sarii sau nisipului, cheltuieli minime de curatenie primavara, eliminand problemele de praf. Atrage apa din aer si sol pana la restabilirea echilibrului cu atmosfera. La aplicarea sarii, uzual cca.30 % se transforma in ricosari, irosiri, imprastieri sau improscari de material.
– clorura de calciu este cu circa 50-80 % mai putin coroziva decat sarea si nisipul, avand un efect neglijabil asupra betonului, cimentului.

Preturi servicii deszapezire Gutuiul de Aur Iasi
Pret deszapezire manuala: 49 lei/ora.
Pret deszapezirea mecanizata: 99 lei/ora (unitatea minima de timp este de 30 min).
Pulverizarea solutiei antiderapante este gratuita, se plateste doar materialul, care este la pretul de 9 lei/kg (1 kg acopera 10-12 mp).
Deplasarea este gratuita doar pe raza municipiului Iasi.

De ce sa alegi Gutuiul de Aur?
1. Avem echipamente si utilaje profesionale
2. Avem o echipa antrenata
3. Avem solutii (materiale) antiderapante profesionale la preturi foarte mici.

Spatiile ideale de deszapezit sunt: calea de acces in spatiul comercial / birou / institutie, curtea casei, calea de acces in garaj, acoperisul casei, parcare hotel, benzinarie, parcare din fata blocului, drumul spre bloc, aleea spre magazin etc

Gutuiul de Aur este un complex de servicii in slujba naturii, frumusetii, creativitatii, inovatiei, rafinamentului, elegantei. Gutuiul de Aur ofera servicii complete pentru gradina si spatii verzi, precum si servicii de remodelare estetica pentru companii.
Gutuiul de Aur este distribuitor EXCLUSIV al produselor Scotts, prin Holland Farming – UNIC importator al produselor Holland Farming Olanda, Scotts International Olanda, Atlantica Agricola Spania, Biolan Finlanda, Terracult Germania etc.

Contact:
Iasi, Str. Pacurari 125
T: 0232 244 100
M: 0745 245 216
www.gutuiuldeaur.ro

Facebook Comments

4 Comments

4 Comments

 1. Marius

  December 12, 2012 at 8:51 am

  Floraria Gutuiul de Aur s-a apucat de dat zapada…..:):) ceva mai pe masura lor

 2. Martha Pintilie

  December 12, 2012 at 12:05 pm

  Gutuiul deAur inseamna servicii de proiectate, amenajare si intretinere gradini si spatii verzi, iar deszapezirea intra la acest capitol. Comentariile rautacioase nu lipsesc niciodata atunci cand este vorba de servicii profesionale, deci ne bucuram, Marius ca ai retinut ca oferim si servicii deszapazire.
   

 3. Martha Pintilie

  December 12, 2012 at 12:08 pm

  Pentru flori, viziteaza http://www.floriiniasi.ro.
  Da, apartine tot de Gutuiul de Aur.
  Gutuiul de Aur este un complex de servicii in slujba naturii, frumusetii, creativitatii, inovatiei, rafinamentului, elegantei.A. Servicii complete pentru gradina si spatii verzi1. Proiectare peisagera2. Amenajare gradini si spatii verzi (infiintare gazon, montare rulouri de gazon, vegetatie, mobilier de gradina, corpuri de iluminat, pavaj, amenajari de apa, sisteme de irigatii)3. Intretinere gradini si spatii verzi4. Comercializare seminte de flori, bulbi de flori, seminte gazonB. Servicii pentru companii1. Amenajari cu plante de interior2. Inchiriere plante decorative pentru evenimente (inclusiv gradini verticale)3. Decorare vitrine3. Aranjamente Florale CorporateC. Flori cu livrare la domiciliu (www.floriiniasi.ro)

 4. Pingback: pelerinaje interne luna mai 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top