Stiri

Zboruri Kon Tiki Sky de la Aeroportul International Iasi

Zboruri Kon Tiki Sky de la Aeroportul International IasiDe cateva zile s-a facut public faptul ca din 4 iunie Aeroportul International Iasi intra in lucrari de modernizare a pistei si deja o noua companie aeriana isi anunta prezenta la Iasi. Kon Tiki Sky este o companie aeriana “low cost” ce isi anunta zboruri cu plecare si sosire in Iasi incepand din 25 iunie 2012.
Nu prea se stiu multe informatii despre aceasta companie aeriana si cautand pe internet mai multe informatii am aflat ca zborurile vor fi operate de Alfa Air, o companie de charter romaneasca si ca rutele de zbor vor fi operate cu o aeronava Boeing 737-500 (cel mai raspandit avion de pasageri din lume cu o capacitate de 132 de persoane), dar marea problema este faptul ca Alfa Air nu detine un astfel de avion, oare sa fie din nou o teapa precum a fost si in cazul sosirii Air Valee la Iasi?

Pe situl companiei Kon Tiki Sky se anunta plecari din Iasi cu preturi incepand de la 60 de Euro spre Istambul, Milano, Florenta, Bussels, Roma, Londra, Catania, aceleasi destinatii existand prezentate si pentru Aeroportul din Constanta.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top