Evenimente

Cinema City dă startul caravanei „Poziția Copilului” alături de actorii și realizatorii filmului


Cinema City, dă startul caravanei „Poziția Copilului” alături de protagoniștii filmului recent premiat la Berlin. Prima proiecție specială a filmului, deschisă publicului, va avea loc pe 6 martie, ora 20:00 la Cinema City Cotroceni.

Primul lungmetraj românesc premiat cu Ursul de Aur, va aduce în aceeași sală atât actorii, echipa de filmare, cât și spectatorii, care vor avea ocazia să îi cunoască pe cei care au obținut unul dintre cele mai importante premii din cinematografie: regizorul Călin Peter Netzer, producătoarea Ada Solomon, actorii Bogdan Dumitrache, Luminița Gheorghiu, Ilinca Goia, Natașa Raab și Vlad Ivanov.

Filmul “Poziția Copilului” regizat de Călin Peter Netzer vorbește cu emoție, cu dramatism, dar în același timp și cu umor despre traumele sufocării copiilor prin dragoste și despre amprentele pe care le lasă părinții asupra personalității acestora. Pelicula reflectă totodată societatea contemporană, vorbind despre trafic de influență și corupție la nivel mic în instituțiile de bază ale României de astăzi.

“Suntem mândri de succesul echipei de filmare și a protagoniștilor la Festivalul Internațional de Film de la Berlin și bucuroși în același timp că, prin intermediul serilor de gală, putem împărtăși mândria acestei reușite cu spectatorii noștri. Toți cei care le-au transmis mesaje de susținere producătorilor și actorilor și toți cei care vor să îi felicite pentru obținerea unuia dintre cele mai importante premii din cinematografie sunt așteptați să îi cunoască și să se bucure de prezența trofeului în cinematografele Cinema City” afirmă Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

După vizionarea specială din data de 6 martie, caravana va continua în locațiile Cinema City din: Ploiești (7 martie), Brăila (12 martie), Bacău (13 martie), Iași (14 martie), Pitești (15 martie), unde spectatorii sunt așteptați, la începutul proiecției, să îi întâlnească și să îi felicite pe actorii și realizatorii filmului premiat cu Ursul de Aur la Berlin.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top