Stiri

Palas Iasi isi lanseaza aplicatie de fashion pentru smartphone

Palas lanseaza "My Style", prima aplicatie de fashion pentru smartphone a unui Mall din RomaniaSâmbătă, 31 mai 2014, ansamblul urbanistic Palas aniversează doi ani de la inaugurare cu evenimente speciale. Pentru prima dată în România, un mall lansează o aplicaţie de tipul „fashion adviser” pentru smartphone. My Style, creată de Palas Mall, este o soluţie inedită pentru consolidarea unui stil adaptat caracteristicilor fiecărei persoane, indiferent de gen sau vârstă. În plus, clienţii Palas vor sărbători printr-un fashion show, alături de Alin Gălăţescu şi Adelina Pestriţu, şi vor cânta alături de Sore.
Palas Mall le oferă un cadou tuturor celor pasionaţi de modă, care îşi doresc să fie conectaţi în permanenţă la noile trenduri. My Style va fi lansată sâmbătă, de la ora 17.00, putând fi descărcată de pe platformele special dedicate telefoanelor smart.

Cauta aplicatia “My Style” in App Store sau in Google Play si instaleaz-o gratuit pe smartphone-ul tau, dupa ce-ti faci cont si-l confirmi prin email nu ramane decat sa vizualizezi colectiile magazinelor din Palas Mall dar si sa iti maresti cunostintele cu tot felul de noutati si informatii legate de fashion.

2014-05-29-145435 2014-05-29-145957

Aplicaţia este gândită pentru a fi un consilier de stil de ultimă generaţie şi oferă detalii despre ultimele tendinţe, ştiri de pe podiumurile internaţionale de modă, lansările colecţiilor marilor branduri, sfaturile stiliştilor din întreaga lume, soluţii vestimentare şi multe alte informaţii utile pentru iubitorii de fashion. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să selecteze criteriile care îi definesc, iar aplicaţia le va spune care este look-ul potrivit lor.

My Style le oferă o selecţie de fotografii cu ţinutele ideale, multe dintre acestea realizate în ansamblul Palas, cu piese vestimentare ale brandurilor din mall. Imaginile includ etichete care dau detalii despre articolele prezentate, cum ar fi numele magazinului unde pot fi găsite. My Style este un „personal shopper” fără costuri, sugestiile fiind propuse de stilişti, printre care şi Alin Gălăţescu. Sâmbătă, în prima zi de lansare, cei care îşi vor instala aplicaţia vor avea posibilitatea de a fi premiaţi cu gadgeturi fashion, câştigătorii fiind desemnaţi aleatoriu.

palas-mall

Evenimentul aniversar include un Fashion Show by Alin Gălăţescu, cu noile colecţii de sezon ale brandurilor din Palas Mall. La prezentări vor participa brandurile: New Look, Nissa, Lee Cooper, Tom Tailor, D’s Damat, Nafi Dresscode, Il Passo şi Staccato. Invitata specială este prezentatoarea de televiziune Adelina Pestriţu, care va defila pe podium. Seara va continua cu un concert Sore, publicul fiind încântat cu hiturile artistei şi ritmuri antrenante.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Aplicatia My Style lansata de un Mall din Iasi se gaseste in topul celor mai descarcate aplicatii de fashion din Romania | Gadgets & Lifestyle 4u!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top