GSM

Apple a lansat aseara: iPad Pro, iPad Pencil, Apple TV, iPhone 6S

Apple a lansat aseara: iPad Pro, iPad Pencil, Apple TV, iPhone 6S
Aseara Apple a lansat ultimele noutati: iPad Pro, iPad Pencil, Apple TV, iPhone 6S. Lansarea a putut fi urmarita online pe situl lor. Iphone 6s vine cu o noua culoare “Rose Gold” si sunt sigur ca aceasta culoare va lansa un nou trend in acest domeniu. Ca spatiu de memorie se pastreaza combinatiile 16,64 si 128 GB, iar bateria este una de Li-Po 1810 mAh.

Dimenisunile sunt aceleasi in schimb s-a schimbat aluminiul folosit pentru carcasa telefonului, se merge pe ceva mai rezistent. Noutatea absoluta consta in faptul ca noul iPhone stie sa filmeze 4K, camera principala are 12 Megapixeli iar camera secundara are 5 Megapixeli, acum Facetime devine HD.

apple-iphone-6s-01

Alta noutate este Force Touch care acum se numeste 3D Touch, ideea este ca acum telefonul poate simti forta cu care apesi pe cititorul de amprenta. Procesorul lui iPhone 6s este A9 de 64 biti, cu o performanta crescuta cu 75% iar grafica este cu 90% mai puternica decat generatia anterioara. Cei de la Apple au lucrat mai mult pentru a oferi posibilitatea posesorilor sa realizeze fotografii mai bune.

Acum pozele pot deveni chiar si GIF-uri animate, ce pot fi folosite si ca wallpaper in telefon. Pretul iPhone 6S este anuntat pentru Statele Unite ale Americii, la abonament – 199 dolari pentru 16GB, 299 dolari pentru 64GB si 399 dolari pentru 128GB. Din 16 septembrie incep precomenzile, tot atunci se va lansa si noua generatie de sistem de operare iOS9, care din nefericire nu prea vine cu nimic revolutionar.

iPhone 6s and iPhone 6s Plus

iPad Pro

Apple Pencil

The new Apple TV

Apple Watch — Guided Tour: Notifications

Apple Watch – Choose Colorfully

Ce parere aveti de noutatile Apple ?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top