revelion iasi 2020
Evenimente

Avioane si cai putere, duminica 14 iunie la Iasi in cadrul AeroDrive Show

Avioane si cai putere, duminica 14 iunie la Iasi in cadrul AeroDrive ShowAsociatia Aeronautica Romana si Aeroportul Iasi anunta Iacarii Acrobati si Napoca Rally Academy printre participantii la AeroDrive Show Iasi 2015.
Duminica 14 iunie incepand cu ora 17.30, in spatele complexului comercial ERA Pacurari, Iasi, se va desfasura AeroDrive Show, un spectacol unic in Romania ce va avea loc in premiera in zona Moldovei. Aeronave, automobile si motociclete, intr-o simfonie a motoarelor pentru toti pasionatii de viteza si zbor.

Iacarii Acrobati reprezinta singura formatie privata de acrobatie aeriana din Romania. Formatia este cunoscuta in lume cu numele de AEROBATIC YAKKERS si participa anual, cu avioanele Yak 52, la peste 30 de demonstratii aeronautice in Romania, Europa si mai nou chiar pana in Orientul Mijlociu. Show-ul lor de crepuscul este foarte apreciat si solicitat la intalnirile aeronautice din intreaga lume. Pilotul Ioan POSTOLACHE este Cap Formatie, Pilotul Dan STEFANESCU este Coechipier Dreapta iar Pilotul Dan CONDERMAN este Coechipier Stanga.

Sincronizarea cu Iacarii Acrobati o vor face, in spectacolul masinilor de curse, Bogdan MARISCA si Simone TEMPESTINI piloti in cadrul Napoca Rally Academy. Demonstratiile pe teren accidentat cat si pe asfalt vor fi realizate cu autoturisme din gama Ford, atat modele special preparate cat si modele de serie. De asemenea, in demonstratia offroad, publicul va fi implicat activ, putand astfel sa inteleaga mai bine si in mod direct pasiunea pilotilor de raliu.

Avioane si cai putere, duminica 14 iunie la Iasi in cadrul AeroDrive Show

“AeroDrive Show Iasi 2015 este un nou concept, inedit, in ceea ce priveste spectacolele aviatice. Continuam traditia AeroNautic insa la un alt nivel, diferit, mai spectaculos. In cele peste patru ore de spectacol AeroDrive legatura intre aer si sol se va face printr-o suprapunere eleganta a evolutiilor la sol cu masini si motociclete si a celor aeriene astfel incat spectatorul sa fie captivat de la inceput pana la sfarsit.” a declarat Doamna Diana DUMITRACHE, Presedinte al Asociatiei Aeronautice Romane

Consiliul Judetean Iasi este principalul organizator al evenimentului, alaturi de Asociatia Aeronautica Romana, Aeroportul Iasi fiind partener de promovare.

“Intrarea este libera pentru public, va fi un eveniment cu adevarat spectaculos. Pasionatii de aviatie din intreaga tara dar mai ales din zona Moldovei sunt asteptati la Iasi. AeroDrive Show este un spectacol in premiera, este un concept care combina puterea, precizia dar si arta pilotarii, fie ca vorbim de aeronave sau automobile” a declarat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: 400.000 de motoare EcoBoost produse la fabrica Ford de la Craiova | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top