Stiri

Cele mai frumoase Piete de Craciun din Europa

Cele mai frumoase Piete de Craciun din EuropaIarna este un anotimp frumos, atat pentru vacantele de Craciun cat si pentru copii si asta pentru ca odata cu venirea sarbatorilor ar trebui sa fim mai buni. Cum aceasta sarbatoare a devenit din ce in ce mai comerciala, in marele orase ale Europei se fac anual pietele de Craciun unde oamenii asculta colinde, se indulcesc cu ciocolata calda, ceaiuri sau vin viert (vezi unde gasesti in Iasi vin fiert). Cei de la europeanbestdestinations.com au realizat un mic top cu cele mai frumoase piete de Craciun din Europa, perfecte pentru vacantele si excursii alaturi de prieteni, familie si cei dragi.

Vezi cele mai tari oferte de Revelion 2016 din Iasi


Piata de Craciun in Strasbourg

strasbourg

Vezi cele mai bune preturi pentru Bilete de Avion in Strasburg

Prima Piata de Craciun din Strasburg (Franta) a fost organizata in anul 1570 si era numita Piata Pruncului Iisus (Christkindelsmarik). De atunci pana in prezent, traditia continua, anual foarte multi turisti aleg aceasta destinatie de vacanta pentru Craciun.

Piata de Craciun in Aachen

aachen

Vezi cele mai bune preturi pentru Bilete de Avion in Aachen

In fiecare an, inainte de sarbatoarea de Craciun, pietele din jurul Catedralei si a Primariei din Aachen (Germania) sunt un mic paradis al luminilor si al culorilor. Targul de Craciun din Aachen este o atractie pentru oameni de toate varstele.

Piata de Craciun in Viena

viena

Vezi cele mai bune preturi pentru Bilete de Avion in Viena

Pietele de Craciun din Viena (Austria) sunt o adevarata traditie, evenimentul dateaza din Evul Mediu, atunci cand in 1298, Albrecht I a acordat cetatenilor din Viena, privilegiul de a detine propria piata in decembrie, numita si “Krippenmarkt”. De atunci pana in prezent aceasta piata de Craciun a suferit multe transformari in bine. In prezent, in Viena exista peste 20 de piete de Craciun de unde puteti cumpara cadouri, ceaiuri, vin fiert si unde pteti asculta colinde.

Piata de Craciun in Nuremberg

nuremberg

Vezi cele mai bune preturi pentru Bilete de Avion in Nuremberg

Piata de Craciun in Lille

lille

Vezi cele mai bune preturi pentru Bilete de Avion in Lille

Piata de Craciun in Dresden

dresden

Vezi cele mai bune preturi pentru Bilete de Avion in Dresden

Piata de Craciun in Bruxelles

bruxelles

Vezi cele mai bune preturi pentru Bilete de Avion in Bruxelles

Piata de Craciun in Koln

koln

Vezi cele mai bune preturi pentru Bilete de Avion in Koln

Piata de Craciun in Manchester

manchester

Vezi cele mai bune preturi pentru Bilete de Avion in Manchester

Piata de Craciun in Praga

prague

Vezi cele mai bune preturi pentru Bilete de Avion in Praga

Capitala Cehiei este un oras minunat, plin de istorie si pregatit oricand pentru turisti. Targuld e Craciun din Praga incepe pe 1 decembrie si dureaza pana dupa Anul Nou. Piata de Craciun din Praga va ofera o multime de lucruri de vazut si de facut: concerte de colinde, concerte la orga si multe multe altele.

Nu uitati ca in cazul unei calatorii, desi nu este obligatorie, va recomandam sa apelati la o Asigurare medicala de calatorie.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top