Evenimente

Expozitie cu vanzare de posete la Palas Mall

Expozitie cu vanzare de posete la Palas MallPrima ediţie din Iaşi a Bag Expo, târgul internaţional dedicat în exclusivitate genţilor şi accesoriilor, va fi găzduită de Palas Mall, în Atrium, în perioada 3 – 8 februarie 2015. Bag Expo este platforma ideală pentru toţi cei care caută genţi de calitate, oferind soluţii pentru absolut toate gusturile.
Timp de şase zile, clienţii Palas Mall se vor delecta cu un târg aparte, care reuneşte o gamă largă de genţi şi accesorii. Pentru că doamnele şi domnişoarele nu se mulţumesc cu o singură poşetă, la Bag Expo vor găsi peste 6.000 de exemplare expuse, clasice sau moderne, la preţuri de producător.

Expozitie cu vanzare de posete la Palas Mall

Articolele Bag Expo sunt de o calitate superioară, iar oferta variată acoperă toate preferinţele. Din piele naturală, piele ecologică, denim, materiale textile sau blănuri, obiectele prezentate la Bag Expo se remarcă prin paleta variată de culori, forme şi texturi, fiind realizate după tendinţele actuale. Vedetele târgului sunt genţile şi portofelele din piele de şarpe, atrăgătoare prin unicitatea lor. La Bag Expo este prezentată şi o selecţie de accesorii din piele de piton, realizate manual, adevărate piese de colecţie. Pentru a marca prima ediţie Bag Expo desfăşurată la Iaşi, organizatorii vor expune şi o „geantă” gigant, cu o înălţime de 2,5 metri.

Expozitie cu vanzare de posete la Palas Mall

Bag Expo este locul în care fiecare îşi găseşte geanta care i se potriveşte, indiferent de gen, vârstă sau ocazie. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele sunt doar o parte dintre propunerile Bag Expo pentru ieşeni şi nu numai. Cei care preferă unicitatea, pot alege articole în producţie mică, handmade, croşetate, împletite, cu aplicaţii, motive etno, cusături şi alte detalii remarcabile. Obiectele prezente la Bag Expo sunt produse în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top