casti de copiat
Diverse

Epilatoare de tip IPL

Epilatoare de tip IPLTuturor barbatilor le plac femeile aranjate pana la cel mai mic detaliu si toate aceste treburi necesita timp si rabdare. De exemplu cu ajutorul epilatoarelor de tip IPL rezultatele pot fi exceptionale daca alegeti un model de calitate si puteti avea pielea fina si catifelata pana la 8 saptamani.

Daca initial astfel de aparate se foloseau doar in saloanele de infrumusetare acum sunt disponibile pentru folosirea de acasa si la niste costuri de achizitie destul de accesibile, dimensiuni si aspect foarte modern si practic.

Un model de epilator IPL destul de cautat este Philips BRI956 ce a aparut recent pe piata, iar toti cei care l-au testat sunt multumiti de raportul calitate – pret. Acesta este cel mai bun epilator IPL la ora actuala, nu este cel mai ieftin model, dar este cel mai rapid, cel mai usor de folosit si foarte precis. Cititi review-uri de pe internet si sigur gasiti informatii destul de utile ce va vor convinge sa il achizitionati.

Cine doreste sa-l cumpere va face o alegere mai mult decat buna, acest model este relativ nou si e de calitate chiar se bucura de un succes destul de mare in toala lumea pe unde a fost lansat.

Toata chestia asta cu epilatoarele IPL tin de tehnologia ce o utilizeaza, aceste aparate de epilare cu IPL folosesc lumina intens pulsata prin care se opreste ciclul de crestere a firului de par. Impulsurile de lumina se aplica la radacina firului si dupa cateva tratamente acesta nu mai creste sau daca e sa creasca, va creste extrem de incet. Aceasta tehnologie se folosea la saloanele de infrumusetare, doar ca de 20 de ani incoace tehnologia a avansat si s-au facut aparate mult mai mici, mai eficiente si acum le poate avea oricine acasa.

philips-lumea-bri95600

Aparatul Philips Lumea BRI956/00 este dotat cu celebrul senzor SmartSkin pentru rezultate cat mai bune, dar si cu multiple accesorii ce vin in pachet ce va permit sa-l folositi pentru zona fetei, pentru corp, axila sau zona de bikini. Multumita lor, va puteti bucura de o piele fara par de pana la 8 saptamani si toate femeile stiu ca atunci cand mergi la mare sau la piscina pielea trebuie sa fie cat mai fina pentru un bronz de exceptie.

Poate fi utilizat atat cu fir cat si fara, iar multumita design-ului de tip pistol este usor de apucat si indreptat exact in locul unde aveti nevoie de actiunea sa, astfel acesta este usor de manevrat, usor de depozitat si asa mai departe.

Voi ati incercat epilatoarele de tip IPL?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top