Evenimente

The Woman after 5 pm Iași, 11 Octombrie

Incepand cu anul 2012, The Woman a reunit cele mai influente femei din aproape toate domeniile de activitate, devenind pe rand, mediu de dezbatere, cadru pentru prezentari si workshop-uri pe teme precum antreprenoriat, management, stil de viata, tehnologie sau educatie. The Woman reprezinta acea femeie puternica, educata si cu incredere de sine, care are curajul de a fi propriul sau model si care tinde catre cea mai buna versiune a sa. Este o oportunitate de dezvoltare personala, profesionala, motivatie si inspiratie.

Compania The Woman ajuta femeile implicate in comunitate sa-si realizeze adevaratul potential, cu misiunea de a traduce ideile in actiuni concrete, de aceea continua seria evenimentelor cu The Woman Connect, The Woman after 5pm Oradea, respectiv Iasi si The Woman Gala Awards..

Networking after 5pm

Sezonul din toamna incepe cu evenimentele The Woman after 5pm. Primul eveniment are loc in 27 septembrie, la Oradea – Hotel Ramada, iar in 11 octombrie comunitatea se reuneste la Palas Mall, Iasi.

The Woman after 5pm, eveniment conex The Woman Leadership Conference, aduce publicului din Oradea si Iasi speakeri de top si femei antreprenor de succes si creeaza contextul ideal pentru networking, prin conceptul de afterwork. Dupa o zi incarcata la birou, femeile au oportunitatea de a intalni oameni noi si entuziasti, parte din comunitatea The Woman, cu care sa se cunoasca, sa faca schimb de idei si sa stabileasca parteneriate noi.

https://thewoman.ro/locations/the-woman-after-5pm-oradea/

https://thewoman.ro/locations/the-woman-after-5pm-iasi/

Celebram femeile lider!

Seria evenimentelor continua cu The Woman Gala Awards, in 23 noiembrie, la Cinema Florin Piersic, Cluj–Napoca. In cadrul galei sunt celebrate femeile remarcabile care si-au asumat riscuri, au depasit limite si care au avut un impact pozitiv in comunitatea din care fac parte, reusind sa inspire si sa educe prin multa pasiune si dedicare. Aceste femei sunt aliate in misiunea The Woman de a educa, de a dezvolta si a inspira femeile in fiecare etapa e carierei lor.

Deconectare de la wi-fi, reconectare cu natura- ultimele inscrieri

Ritmul alert in care atingem obiective profesionale poate fi stresant si epuizant uneori. De ce sa nu oferim mintii si corpului o atentie deosebita intr-un retreat de relaxare, departe de mediul agitat al vietii de zi cu zi?

The Woman Connect este mini-concediul dedicat femeilor care are loc in 10-12 august, la Theodora Golf Club. Complexul modern de golf este situat in inima Transilvaniei si are cel mai lung parcurs din Europa. The Woman Connect inseamna 3 zile de relaxare, conectare si inspiratie in natura: 30 de femei lider pun pauza deadline-urilor, se bucura de activitati in aer liber si se reconecteaza la propriile nevoi.

Meditatie, golf, miscare in aer liber si workshopuri practice despre descoperirea stilului vestimentar, piesele – cheie ale unei garderobe si tehnici de relaxare si imprietenire cu stresul sunt doar cateva dintre momentele pregatite. Mai sunt doar cateva locuri disponibile, iar inscrierile se realizeaza pe: https://thewoman.ro/registration/ .

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top