Diverse

Alegerea celui mai bun detergent de rufe

Cand vine vorba de obtinerea rezultatelor perfecte in urma spalarii, detergentul conteaza. Sunt foarte multe persoane care cred ca pot cumpara orice detergent haine, indiferent de tipul acestuia, dar in realitate alegerea trebuie sa tina cont de mai multe aspecte.

Detergent pentru spalarea manuala vs. detergent pentru masinile de spalat

Nu toti detergentii de pe piata sunt la fel, ca sa nu mai vorbim  de faptul ca anumiti detergenti sunt special proiectati pentru un anumit tip de rufe cum sunt cele albe. Un detergent de haine care produce o multime de spuma este ideal pentru spalarea manuala.

Se poate folosi un detergent haine manual in masina automata?

Acest detergent nu este potrivit pentru spalarea la masina.Detergentii pentru spalarea manuala sunt personalizati pentru a functiona bland cu pielea delicata a mainilor. Formula detergentului va lua in considerare factori precum temperatura, metodele de spalare, asigurand astfel distributia corecta a particulelor si curatarea potrivita pentru a oferi cea mai buna spalare. Prin urmare, nu trebuie sa folosesti nici chiar cel mai bun detergent de rufe manual in masina automata.

In masina automata se va folosi mai putina apa si daca ai mai multa spuma va fi foarte greu sa clatesti hainele pentru ca ele sa fie curate.

Tipuri de detergent pentru masinile de spalat

Poti cumpara detergenti sub forma de pulbere, lichid si tableta, iar alegerea se va face in functie de masina folosita si de tipul de haine. Daca ai o masina de spalat semi-automata detergentul pulbere poate fi o solutie buna si tot ce trebuie sa faci este sa verifici instructiunile pentru a determina cat trebuie sa pui. Pentru masinile de spalat complet automate, un detergent de haine lichid este cea mai buna solutie.

Ai nevoie de detergent pentru masini cu incarcare frontala sau pentru masini cu incarcare pe sus?

Daca utilizezi o masina de spalat complet automata cu incarcare prin fata poti utiliza in mod eficient detergentul sub forma de capsule pe care sa il introduci in cuva odata cu hainele sau chiar sa pui detergent lichid printre haine. De aceea este recomandat sa obtii un detergent adaptat tipului de masina de spalat.

De exemplu, masina de spalat cu incarcare frontala va functiona agitand hainele la viteze mari pentru a ajuta la eliminarea murdariei. Asadar, detergentul pentru spalarea manuala sau chiar un detergent pentru masina de spalat cu incarcare superioara vor produce prea multa spuma. Deci, cel mai bine este sa cumperi detergentul potrivit tinand cont de specificatiile oferite de producator.

Sunt si detergenti care permit agentilor tensioactivi sa creeze mai multa spuma si o curatare in profunzime, asigurand mediul de curatare perfect pentru hainele si masina ta de spalat. Indiferent de ce masina de spalat ai si chiar daca ai cumparat detergentul potrivit care se potriveste, asigura-te ca stii ce cantitate de produs trebuie sa folosesti in masina de spalat, astfel incat sa obtii cele mai bune rezultate pentru toate tipurile de haine spalate. Fiecare tip de detergent are un mod de utilizare specific de care trebuie sa se tina cont.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top