Diverse

Barbatii muncitori merita sa fie rasfatati la tantric massage London

Barbatii sunt devotai muncii lor, indiferent care ar fi domeniul. Multi dintre barbati deseori isi sacrifica timpul liber, timpul cu familia pentru a fi prezenti la locul de munca sau oriunde ii cheama datoria. Insa, cum si barbatii sunt oameni, au nevoie de o perioada de relaxare pentru a-si incarca bateriile. Ce metoda mai buna de a te relaxa decat la o sedinta relaxanta de tantric massage London.

Ce este tantra?

Cuvantul Tantra provine din radacina sanscrita tan, care inseamna „a se extinde”, „a raspandi” sau „a intinde” si tra, care inseamna „instrument”. Prin urmare, Tantra inseamna literalmente „instrumentul de extindere” a nivelului constiintei de la obisnuit la extraordinar, cu realizarea de sine ca obiectiv final. Tantra inseamna, de asemenea, un „razboi” sau „tesut”, care este legat de faptul ca Tantra invata ca universul este o retea in care totul este interconectat si legat. Desi cuvantul Tantra are multe semnificatii, fiecare cu nuanta sa particulara in functie de context, ramane cea mai semnificativa definitie: este un instrument de extindere a nivelului constiintei.

Intr-o propozitie, sistemul filozofic si practic al Tantrei poate fi rezumat astfel: „Nu exista nimic care sa nu fie divin”. Aceasta este chintesenta filozofiei tantrice. Toate trasaturile Tantrei isi au radacinile in aceasta viziune.

In Tantra, universul este viu, nu iluzoriu. Reprezinta manifestarea Constiintei Divine vesele, libere, intr-o varietate de forme. Orice manifestare este, pur si simplu, interactiunea dintre Shiva si Shakti, masculin si feminin. Astfel, putem spune ca tantra este o traditie spirituala care afirma lumea si afirma corpul. O consecinta practica a acestei conceptii a fost ca oamenii ar putea aspira la eliberarea spirituala (moksha), ceea ce nu a fost in cazul Yoga clasica, unde renuntarea la viata lumeasca era considerata absolut necesara pentru moksha.

Tantra dizolva impartirea dintre spiritual si monden. Fiecare aspect al vietii este integrat ca instrument pentru cresterea spirituala. Practicantii sai aspira la transcendenta in imanenta (existenta materiala). Dar fii atent! Aceasta nu inseamna ingaduinta obisnuita in viata. Aceasta implica o concentrare continua asupra viziunii divine, astfel incat viata, cu toate activitatile ei, sa devina o platforma de lansare catre eternitate.

In Tantra, corpul este vazut ca un templu viu si energia sexuala este vazuta ca o energie divina. Corpul, cu toate energiile sale, este considerat un instrument divin pentru transformarea spirituala. Putem spune ca abordarea larga a Tantrei consta in a face sacre toate activitatile obisnuite.

Tantra este un sistem practic. De aceea se numeste sadhana shastra, ceea ce inseamna ca este o scriptura orientata spre practica. Nu este un sistem filozofic instantaneu. Se bazeaza pe experientele si realizarile directe ale inteleptilor tantrici si consta in numeroase metode pentru a se potrivi diferitelor tipuri de adepti.

Astfel, este un sistem nedogmatic care se adapteaza nevoilor timpului. Este un sistem dinamic care s-a schimbat si s-a dezvoltat in beneficiul adeptilor sai.

Tantra s-a dezvoltat ca o traditie vesela care imbratiseaza toate activitatile vietii ca expresii ale Divinului. Nu are radacini in dogma sau negarea vietii, chiar daca promoveaza un stil de viata extrem de ritualist, care implica respectarea anumitor reguli si practici. Prin urmare, Tantra duce la fericire, dragoste si extaz atunci cand este profund inteles si aplicat corect.

Tantra nu este vrajitorie, magie neagra sau practici ciudate. Majoritatea textelor tantrice sunt pline de expresii criptice, metafore si alegorii care prezinta obstacole pentru cei neinitiati si pot duce la neintelegeri si abuzuri. Textele au fost scrise intr-un limbaj extrem de simbolic pentru a-i proteja pe cei care nu sunt initiati de aplicarea lor gresita sau de utilizarea lor intr-un mod egoist. Din pacate, acest lucru a dus la multe interpretari gresite.

Chiar si carturarii de renume au facut greseli in interpretarea textelor tantrice. Cea mai frecventa eroare apare atunci cand limbajul metaforic este luat la propriu. Adesea, acest lucru are ca rezultat atribuirea unor semnificatii inadecvate textelor. In consecinta, Tantra a devenit asociata cu „practici abominabile”, cum ar fi ritualuri de sacrificiu, incest, manipulare, etc. Ce sunt adesea confundate cu doctrina tantrica profund spirituala.

Care sunt avantajele unui masaj tantric?

Ca oameni, suntem conectati la energie sexuala. Din pacate, aceasta energie este adesea directionata gresit sau utilizata gresit fara ca potentialul sau sa fie realizat. Masajul tantric ajuta la invatarea corpului cum sa foloseasca aceasta energie pentru vindecare, permitandu-ne sa ne curatam si sa ne purificam fizic, spiritual si emotional pentru o sanatate si vitalitate sporite.

Prezentandu-se intr-o mare varietate de moduri, disfunctiile sexuale sunt de obicei rezultatul unui anumit tip de blocaj. Probleme precum libidoul scazut, ejacularea prematura si impotenta pot fi toate provocatoare pentru viata ta sexuala. Cazurile de disfunctii sexuale pot fi reduse sau eliminate complet cu masajul tantric, permitandu-ne sa valorificam intregul potential al energiei sexuale din corpul nostru.

Pentru multi oameni, inaltimea experientelor lor sexuale cu partenerul lor culmineaza cu momentul scurt si tranzitoriu al orgasmului. Cu toate acestea, cei care practica masajul tantric au invatat cum sa-si realizeze intregul potential orgasmic. Acest lucru se datoreaza faptului ca masajul tantric incurajeaza energia sexuala sa se disperseze pe tot corpul, facand posibila experimentarea starilor multi-orgasmice ale intregului corp, care pot dura de la cateva minute la cateva ore.

La tantric massage London barbatii pot beneficia de o sedinta de masaj cum nu au mai avut pana acum pentru relaxarea totala a corpului si a spiritului!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top