Evenimente

Black Friday continuă la Palas cu reduceri de până la 70%

Magazinele din Palas s-au pregătit special pentru ca tu să ai parte de încă o sesiune de shopping, care să-ți aducă și mai multe bucurii. Astfel, Black Friday continuă cu oferte de nerefuzat și cu reduceri de până la 70% la o gamă extinsă de produse ale brandurilor de haine, accesorii și încălțăminte, beauty&care, decorațiuni, articole pentru petrecerea timpului liber și, bineînțeles, la electronice și electrocasnice. Ne vedem la Palas pentru shopping fără #comenziratate! 

Black Friday este momentul oportun pentru a face cumpărături planificate și pentru a te bucura de reduceri semnificative la produse care îți captează atenția încă de la prima vedere. Pregătește lista de cadouri pentru cei dragi, fă achiziții inteligente, dar nu uita să iei ceva și pentru tine!

De fiecare dată, segmentul de fashion este unul dintre cele mai vânate, iar anul acesta nu face excepție. Indiferent că vrei să îți reînnoiești garderoba de iarnă sau vrei să îți schimbi complet stilul vestimentar, Black Friday este, cu siguranță, cel mai bun moment pentru a alege piese de îmbrăcăminte în tendințe. De la perechea de jeanși cool, treningurile comode sau deux-piece-ul casual-sport și până la accesoriile trendy, Lee CooperMarc O’PoloLevi’sIntersport sunt magazine ce fac parte din categoria ,,must-visit”. La Anna Cori sau ECCO găsești  perechi de ghete sau botine reduse cu până la 50%, pe care să le porți din nou și din nou, sezoane la rând, păstrând în permanență un aer actual.

Dacă ești în căutarea unui look made-to measure, trebuie să știi că reducerile continuă la Nissa, iar U.S. Polo Assn. îți aduce haine cu un design versatil, care le face ușor de mixat cu articole deja existente în orice tip de ținută.

Donna Carina are grijă de ritualul tău de frumusețe și a pregătit reduceri de 25% la abonamentele de remodelare corporală și masaj. MAC te ține la curent cu cele mai noi tendințe în materi de beauty și are, de asemenea, reduceri de până la 50% la o selecție de produse. Pentru un touch luxury, vino la Stil Diamonds, bijuteria care îți aduce reduceri de 30% la piese premium.

Cărturești îți dezvăluie un truc magic pentru a pătrunde în universul miraculos al cărților: reduceri de până la 40% pentru o gamă variată de cărți, reviste, jucării interactive, figurine, produse de papetărie, DVD-uri cu muzică, film, jocuri, produse decorative, ceaiuri și alte dichisuri.

Black Friday va avea loc și în următorul weekend din această lună: 25 – 27 noiembrie, iar pentru a te bucura din plin de toate ofertele, Palas îți pune la dispoziție catalogul online.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top