Stiri

Caracteristicile unui bodyguard bun

Exista numeroase motive pentru care diferiti oameni ar putea dori sa angajeze o garda de corp. Poate ca este vorba despre o celebritate care doreste sa tina fanii la distanta si sa afiseze o anumita imagine atunci cand are langa ea o garda de corp, sau poate fi o persoana care primeste amenintari pentru viata ei sau a familiei. Oricare ar fi motivul, cerintele postului raman aceleasi. Un bodyguard este necesar pentru:

– a crea si mentine o zona sterila in jurul persoanei, si a elimina orice posibil pericol.

– a se asigura ca nu se inregistreaza pierderi sau daune asupra proprietatii.

– a proiecta imaginea dorita ceruta de persoana respectiva.

Exista cateva caracteristici stereotipice ale unei garzi de corp, pe care oamenii se asteapta sa le vada. Bodyguarzii sunt perceputi intr-un anumit fel din cauza imaginii pe care o afiseaza in filme. Chiar si astazi unii oameni inca mai cred ca toate garzile de corp poarta costume si ochelari de soare 24/7. Evident, nu este cazul si, desigur, nu este practic.

Exista o multime de tipuri diferite de garzi de corp care pot fi folosite intr-o multitudine de moduri. In functie de preferintele angajatorului bodyguarzii pot purta sau nu uniforme, pot fi discreti sau se pot afisa, etc. Garzile de corp de aici http://london-escorts-company.co.uk/sunt foarte experimentate si antrenate sa faca fata oricarei situatii.

Un exemplu perfect al acestui lucru ar fi un bodyguard foarte masiv, care are o prezenta uriasa, care se evidentiaza si este observat de toti. Exista situatii in care acest tip de prezenta vizibila este preferabila, si momente cand este preferata cea mai discreta garda de corp. Oricum, exista un loc pentru ambele tipuri de bodyguarzi si depinde in totalitate de cine este angajatorul si de tipul de imagine pe care doreste sa-l afiseze. Este posibil ca o garda de corp mai mare sa nu fie potrivita pentru o persoana care doreste sa alerge cate o ora in fiecare dimineata. Este nevoie de un bodyguard cu o conditie fizica buna, atletica, care poate tine pasul cu persoana pe care o protejeaza.

Un bodyguard trebuie sa aiba o buna cunoastere a situatiei, si sa scaneze in permanenta imprejurimile. Aceasta calitate poate identifica si opri un atacator sau un asasin inainte de inceperea unui asalt. Este mult mai bine sa fie proactiv decat reactiv. Evitarea amenintarilor este cheia si, daca poate vedea o situatie inainte de a se intampla, atunci inseamna ca isi face treaba corect!

Increderea in sine este o alta calitate esentiala a unei garzi de corp; daca un bodyguard nu este increzator in propriile abilitati, nici angajatorul nu va avea incredere si nu se va simti in siguranta. Un bodyguard care pare a fi increzator in propriile sale abilitati este un mare dezavantaj pentru orice posibil atacator. Exista situatii in care doar increderea in sine ar putea sa-l impiedice pe atacator, si sa-l faca sa caute o tinta mai usoara.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top