Stiri

Cea mai confortabila statie de calatori, la Iasi

Cea mai confortabila statie de calatori, la IasiEste vorba despre statia Piata Independentei, recent amenajata, prin intermediul companiei de publicitate WINK, de catre Caretta – companie cu experienta de peste 10 ani in producerea sistemelor complete de acoperis din tiglă metalica.
Noua amenajare a statiei prevede un acoperis real, personalizat si adaptat la cotele si dimensiunile statiei de calatori, cu toate sistemele necesare: invelitoare, sistem pluvial si accesorii. Calatorii care doresc sa ia autobuzul spre Copou sunt invitati, prin ineditul amenajarii, sa intre ”in casa„ si sa astepte, confortabil, pe o canapea.

”Am vrut sa realizam un proiect care sa-i faca pe calatori sa se simta bine, ca si cum ar fi acasa. Sa le placa noul spatiu amenajat, indiferent de varsta, la fel cum se intampla, de altfel, atunci cand amenajezi o casa. E un proiect tare drag noua si ne bucuram ca l-am realizat pentru ieseni. Credem ca investitia in experiente placute este cea mai frumoasa modalitate de implicare in comunitate„, spune Ciprian Marcu – Manager General, Caretta.

c7

Pentru ca ideea centrala a proiectului e ”simte-te ca acasa sub acoperisul Caretta„, iesenii vor mai putea vedea in statie si alte elemente specifice unei camere de zi – un calorifer real, de exemplu, este amplasat in interiorul statiei.

c3

”Proiectul de mobilier urban realizat de Caretta transforma statia Piata Independentei intr-un spatiu cu totul diferit si credem că poate deveni un spatiu in care te opresti cu drag chiar si daca nu obisnuiesti sa mergi cu autobuzul. Pentru ca, realist vorbind, statiile de calatori standard nu sunt cunoscute de regula pentru sentimentul placut pe care il ai cand astepti, sau pentru confortul lor. Dar noua amenajare a statiei Piaţa Independentei va face cu siguranta calatorii sa se bucure ca au ajuns, in drumul lor, si aici„, spune Doru Chirica, Managing Partner la WINK.

c11

Refugiul de calatori din Piata Independentei este un proiect desfasurat pe o perioada de 12 luni, prezinta harta retelei de transport in comun si ofera posibilitatea afisajului public gratuit pe spatele statiei.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top