Stiri

Castiga bani dintr-un hobby

Castiga bani dintr-un hobbyTopDiveMedia este un studio profesional de webchat non-adult intrucat activitatea pe care o desfasuram se bazeaza pe comunicare, pe substanta, pe calitate. Principalul motiv pentru ca am decis sa activam pe partea de non-adult este ca a venit momentul ca lucrurile cu adevarat importante sa prinda valoare. Acesta este un domeniu care se adreseaza tuturor femeilor care isi doresc un job stabil, sigur, care sa le satisfaca atat din punct de vedere financiar, cat si emotional.
Ce ne recomanda? Faptul ca ne tratam echipa cu respect, ca spunem mereu “multumesc” si “te rog”; astfel am creat un mediu de lucru placut si relaxat.

Am decis sa investim in oameni, astfel incat in echipa noastra avem si un trainer, care se ocupa personal de training-ul individual si de grup in cadrul studio-ului. Din prima zi de lucru vei fi intampinata cu zambetul pe buze si vei incepe prima sesiune de dezvoltare personala.

Am ales sa punem la dispozitie mijloacele necesare pentru ca toate colegele noastre sa guste succesul, sa se exprime liber, in conformitate cu propriul stil. Astfel am creat un colectiv placut, divers, intr-o continua dezvoltare.
Suntem diferiti prin faptul ca punem la dispozitie posturi de lucru individuale, insa nu camere de lucru ci birouri, tocmai pentru ca spatiul de munca sa fie primitor si relaxat, dar mai ales pentru ca punem accent pe confortul psihic mai intai de toate.

TopDiveMedia este studio-ul care pretuieste naturaletea, originalitatea, creativitatea si atitudinea pozitiva. Vino sa te convingi!

Castiga bani dintr-un hobby

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top