Stiri

Ce inseamna casual dating?

Ce faceti daca doriti o aventura sau o relatie casual, ce modalitate de a alege o partenerea sau un partener aveti?

Exista peste tot in lume platforme care ofera posibilitatea de a gasi parteneri pentru experiente de viata pe termen scurt. Exista multe persoane care isi doresc relatii fara atasamente emotionale. De cele mai multe ori aceste nevoi apar cand o persoana calatoreste foarte des si nu are timp pentru socializare. Sunt multi oameni care nu stiu ce inseamna un casual dating sau ce implica asta.

Multi folosesc diverse site-uri sau aplicatii online altii pur si simplu isi angajeaza escorte, in Romania exista femei frumoase si care isi ofera atasamentul pe termen scurt fara implicatii emotionale. Mai pe scurt, experienta aceasta se numeste casual dating. Adica va place sa va petreceti timpul cu cineva si doriti sa il cunoasteti mai bine dar fara sa va angajati intr-o relatie cu acea persoana in nici un fel. Cu alte cuvinte, intalnirile casual implica faptul ca nu exista nici o obligatie sau angajament intre voi doi, iar relatia voastra unul cu celalat este deschisa si informala, fara nici un atasament.

Incercati sa va ganditi ca exista sute sau chiar mii de femei frumoase care abia asteapta un astfel de deal si care cauta sa se conecteze cu cineva pentru o noapte sau doua.

Este usor sa incepeti sa va intalniti online, trebuie doar sa faceti un profil si odata ce ati facut acest lucru, puteti incepe sa primiti si sa trimiteti mesaje imediat. Un site de dating va ofera posibilitatea de a intalni sute de femei diferite, si astfel puteti fi capabili sa cautati cea mai buna persoana cu care sa va conectati.

Datingul casual poate functiona si exista numeroase motive pentru care poate fi alegerea potrivita. De exemplu, poate ca tocmai ati iesit dintr-o relatie pe termen lung si nu sunteti interesat si / sau pregatiti pentru ceva serios cu cineva nou in aceasta situatie din viata dumneavoastra. Sau calatoriti cu jobul foarte mult si nu aveti timp sa va faceti prieteni prin toate locurile unde mergeti. Sau poate ati prefera sa va intalniti intr-un mod care elimina presiunile, solicitarile si anxietatea care pot rezulta din monogamie sau un angajament formal. Indiferent de situatie, intalnirile casual va permit sa participati in lumea intalnirilor cu proprii dumneavoastra termeni si cu propriile reguli.

In plus, intalnirile casual pot fi o optiune interesanta, deoarece va permit sa pastrati emotia vietii in timp ce sunteti in masura sa urmariti si sa intalniti mai multe personae simultan – in timp ce ramaneti complet neangajati. Intalnirile casual lasa cu adevarat usa deschisa pentru noi oameni, noi posibilitati si experiente noi, fara obligatii.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top