Stiri

Ce să porți ca să te simți tot timpul comod dar în același timp să fii în trend?

Îți amintești acele vremuri când puteai purta treninguri doar atunci când făceai jogging sau mergeai la sală pentru că părea că nu ai acordat atenție ținutei tale dacă alegeai această ținută pentru alte ocazii? Ei bine, acele vremuri s-au terminat cu siguranță pentru că, de câteva sezoane, treningul este o piesă vestimentară foarte apreciată chiar și pentru ieșitul în oraș sau întâlnirile cu prietenii.

Ce să alegem să purtăm peste trening ca să ne protejăm toamna de serile friguroase?

Indiferent de ce ținută alegem să purtăm pe timpul zilei, seara când temperaturile mai scad și simțim nevoia de a ne proteja putem alege cu încredere unul dintre numeroasele modele de jachete softshell bărbați la modă pentru că acestea vin într-o gama variată de culori și modele care se vor potrivi perfect ținutelor noastre.

Chiar dacă ești adeptul hainelor viu colorate sau a celor în culori precum alb și negru, este imposibil să nu găsești o jachetă care să te facă tot timpul să te simți confortabil și în tendințe. Marele avantaj al jachetelor softshell este acela că se potrivesc atât ținutelor sport, dar și celor casual.

Cum să ne îmbrăcăm astfel încât treningul să rămână o piesă vestimentară cu stil?

Dacă îți place senzația de confort pe care ți-o oferă purtarea unui trening, află că îți trebuie doar un strop de inspirație pentru a crea ținute deosebite purtând acest articol vestimentar. Primul truc pentru a alege treninguri bărbați perfecte pentru tine este acela de a alege culorile care te avantajează și care se vor asorta perfect cu încălțămintea și accesoriile pe care le ai. Adăugarea unor accesorii precum borsetele vor da ținutelor tale o notă creativă și o să pună în valoare mai bine stilul.

Ce fel de materiale să alegi ca să te simți comod și în același timp să arăți bine?

Indiferent de articolul vestimentar despre care vorbim, este important să optăm totdeauna pentru materiale de calitate, care își vor păstra proprietățile un timp îndelungat și pe care le putem întreține ușor. Un material potrivit atunci când vorbim de treninguri este bumbacul pentru că este natural și plăcut la atingere. Bumbacul este potrivit atât timp cât alegem să purtăm treningul în afară antrenamentelor deoarece el absoarbe apa și nu se usucă la fel de ușor ca alte materiale dedicate special pentru cei care doresc să facă mișcare.

Sursa de imagine:
Viorel Sima / Shutterstock.com

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top