Stiri

Cele mai sigure usi de sticla sunt cele facute special pentru tine

Folosim sticla pentru a aduce exteriorul inauntru sau pentru a arata lumii ceva dinauntru. Sticla este un material minune pe care il putem folosi acum pentru orice, de la usi de sticla cu un aspect unic, la accesorii pe care le purtam zilnic.

Daca arhitectii au incredere in sticla pentru a construi si acoperi zgarie-nori, elementele decorative si de separare din sticla pentru interior cu siguranta sunt printre preferatele designerilor. Pentru ca se pot face atat de multe cu sticla, in ceea ce priveste opacitatea si culoarea, exista o libertate si o anumita satisfactie pentru cumparatori. SECURIT este cea mai veche fabrica de sticla din Bucuresti, din 1926 livreaza sticla, oglinzi, in diferite dimensiuni, culori si grosimi, de fiecare data special proiectate.

Cu toate ca noile tehnologii se afla la baza industriei actuale, spiritul creator s-a pastrat de-a lungul timpului si traditia marilor mesteri sticlari este adusa in prezent. Daca ai o idee sau ai nevoie de o idee, expertii in fabricarea sticlei pentru uz rezidential si industrial impreuna cu maestrii din echipa, vor gasi solutia potrivita pentru nevoile tale.

Cum stii ca ai ales echipa care trebuie pentru proiectul tau? Simplu. Ii alegi pe cei care stiu sa faca cat mai multe, cat mai diversificate si cat mai calitative, intr-un timp scurt, desigur. In portofoliul lor poti vedea proiectele finalizate in mediul comercial, cum ar fi:

  • Geamuri pentru lift, pe care le poti admira si testa in Afi Cotroceni;
  • Vitrine si pereti in magazinele din Unirea Shopping City si nu numai;
  • Balustrade pentru scarile rulante din Baneasa Shopping City;
  • Geamuri si oglinzi in Hotel Palace Sinaia;
  • Placi din sticla emailata pentru pereti si tavane;
  • Placi cu oglinzi pentru exterior;
  • Usi dressing, cabine de dus, scari si multe alte intrebuintari rezidentiale.

Pentru spatii rezidentiale restranse in care se doreste o anumita compartimentare si mai ales in spatiile comerciale, usile de sticla si peretii de sticla sunt cele mai apreciate si recomandate optiuni. Aspectul estetic este imbatabil, potrivit atat pentru stiluri minimaliste, cat si sofisticate, iar utilitatea sticlei folosite este atat de mare pe cat o imaginezi. Pentru siguranta in spatii publice, dar si casnice, insa, se recomanda achizitionarea unui sistem de geamuri din sticla securizata. Acesta are o grosime de pana la 30 mm si o rezistenta de pana la 5 ori mai mare la socuri puternice si schimbari de temperatura, iar in situatiile extreme in care se produce spargerea sticlei, aceasta nu va fi la fel de periculoasa ca in cazul sticlei obisnuite. Sticla securizata laminata, de exemplu. se va sparge ca un parbriz, adica sticla va ramane intr-o singura bucata chiar daca este sparta, iar cea securizata prin supunerea la temperaturi crescute si presiune, se va sparge in cioburi mici si mai putin periculoase.

SECURIT livreaza numai produse finite testate si conform normelor in vigoare la nivel european, mai ales ca partenerul principal este Saint Gobain, lider pe piata in industria materialelor de constructii. Serviciile lor presupun consiliere, masurare, proiectare, realizare, transport si montaj pentru orice tip de usi de sticla, geamuri, pereti sau mobilier de sticla. Indiferent de dimensiunea proiectului imaginat de tine, ii poti contacta aici pentru mai multe informatii online, telefonic sau la sediul din Bucuresti.

Date de contact

Online: www.securitinternational.ro

Telefon: 021.321.31.77

E-mail: office@securitinternational.ro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top