Evenimente

Concord Dawn @ Tipografia Dosoftei – vineri 17 aprilie

tip-dosofteiCu putin timp inainte de a 3-a editie a festivalului de drum and bass Urban Festival devenit deja traditie in zona ieseana, Urban Komitet, initiatorii proiectului, in colaborare cu Revolutia Entertaiment si Timeless Agency va ofera un warm-up pe masura eventului ce il precede! Astfel, pentru a 3-a oara in cei 4 ani de existenta, Urban Komitet readuce in fata publicului un nume fara de care scena drum and bass, garantat, ar fi sunat altfel. La aproape 10 ani de la consacrarea in lumea muzicii electronice, Concord Dawn suprind in continuare si raman, dupa o decada plina de releasuri, unii din cei mai apreciati producatori!
Pentru ca show-ul sa fie complet, pe scena, lui Matty C i se vor alatura Mc 2SHY si Mc A.D. intr-un MC Battle in premiera pentru Iasi! Cei doi nu mai au nevoie de prezentare, rezidenta la serile Renegade Hardware si clubul The End (Londra) consacrandu-i pe intreg mapamodul.
Alaturi de acestia ii veti mai putea vedea pe Dj Snow (Cluj), Techline (rezident al serilor Urban Komitet) si Dj Flood (Cluj), un perfomer ce sigur nu va va dezamagi. Evenimentul se desfasoara vineri, 17 aprilie 2009, incepand cu orele 22:00, la Tipografia Dosoftei (str. Sf. Lazar / 7 Noiembrie).
Pretul biletului este de 20 de lei inainte de ora 00:00, respectiv 30 de lei dupa miezul noptii.

tip-dosoftei

Concord Dawn – Uprising / Metalheadz / Timless / Ram Auckland / New Zeeland
Originari din Noua Zeelanda, Matty-C si Evan, au reusit sa isi faca sunetul specific auzit in toate colturile lumii. Printre cei mai cunoscuti producatori si dj de drum’n’bass se fac responsabili de lansarea multor piese la cele mai apreciate case de discuri: Metalheadz, Renegade Hardware, Comercial Suicide, etc., si de acapararea a mii de fani din toata lumea.

Mc 2SHY – Playaz / Renegade Hardware / London / U.K.
Crescut in spiritul hip-hop, garrage, grime, a ajuns un mc de top al Londrei participand la numeroase evenimente alaturi de cei mai buni dj si producatori ai lumii drum’n’bass. Rezident al serilor Renegade Hardware si a vestitului club The End din Londra, 2SHY MC nu mai are nevoie de nici o recomandare!

Mc A.D. – Playaz / Renegade Hardware / London / U.K.
Cu un trecut impresionant in scena drum’n’bass, Mc A.D. si-a gasit inceputul carierei in 1994, cand a devenit rezident la unul din cele mai vestite radiouri pirat ale Londrei unde a activat si a devenit cunoscut, urmand ca din 1999 sa devina membru al familiei Renegade Hardware si totodata unul din cei mai cautati MC ai Marei Britanii!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top