fashiondays.ro
Diverse

Cu masina inchiriata ajungi mai repede si mai ieftin la destinatie

Stand acolo in Bucuresti si calculand judicios timpul sa nu ajung nici prea devreme la gala, nici tarziu (nu imi place sa intru, cand au loc premierile sau discursurile), mi-am dat seama pentru prima data ce bine mi-ar fi prins sa apelez la serviciile de inchirieri masini Bucuresti.

De la hotelul unde m-am cazat, am venit pana la Gara de Nord, fiindca mi s-a spus ca de aici se ajunge foarte repede la Muzeul Cotroceni, Salonul Cherchez si orice taximetrist se pricepe sa ma duca sa ajung la timp, iar transportul nu costa o avere.

M-am dus la primul taxi, condus de un om in varsta, care parea foarte serios. I-am spus adresa si l-am rugat sa imi spuna in cat timp ajungem si care este pretul. Mi-a raspuns ca Salonul Cherchez nu exista, dar pe harta a gasit un colegiul cu acest nume si ma duce acolo (de parca eu la colegiu aveam treaba). Ajungem in 20 de minute si ma costa 20 de lei.

M-am uitat la ceas si am realizat ca as fi ajuns acolo cu o ora si jumatate inainte si nu se cadea. I-am spus ca intru sa beau o cafea (doream sa trag de timp, in plus am vazut ca omul este nesigur si nu stie unde trebuie sa ajung), iar el m-a apostrofat:

-Nu ai treaba, cucoana acasa! Deranjezi la prima ora taximetristii, ii pui sa caute pe harta un loc care nu exista, apoi intri sa bei cafea!
Daca nu as fi fost in situatie, era amuzant, nu?
Omul nici nu stia unde sa ma duca si ma certa fiindca nu m-am urcat in masina sa ma las dusa de flerul lui.

Incepuse sa imi fie teama ca am notat adresa gresit si ma invoisem de la serviciu (cu cerere de invoire, semnata de cei care imi tineau locul, numai sa fiu prezenta la eveniment), iar acum, daca nu gaseam omul care sa stie locul respectiv, il ratam!

Prin intermediul firmei Kamoauto.ro as fi putut sa inchiriez un Ford Fiesta cu care as fi facut senzatie, plus ca alegeam drumul cel mai scurt ajutandu-ma de harti si nu as fi facut ca taximetristii care ocolesc sa te incarce la transport.

In plus, masina mi-ar fi fost adusa la hotel, iar eu nu as fi mai fost nevoita sa merg cu metroul si sa mi se sifoneze hainele de gala.

La asta ma gandeam in timp ce mestecam zaharul si laptele in cafeaua calda. M-am ridicat din local, cand au mai ramas 50 de minute pana la inceperea evenimentului.

M-am dus in fata garii si o vreme mi-a fost teama sa mai intreb de adresa cu pricina pe cineva, pana cand a venit un taximetrist indraznet si m-a intrebat daca am nevoie de o masina. I-am comunicat adresa si mi-a spus ca imi ia 30 de roni pana acolo si ajungem in 20 de minute.

A fost un caz fericit, el a fost de buna credinta fiindca m-a dus la timp si nu a ridicat pretul, dar ma gandesc ca inchiriind o masina, cu ajutorul GPS-ului nu depinzi de absolut nimeni, nu ai emotii si pleci de la hotel cand consideri ca este bine sa fii la timp acolo unde ai treaba!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top