Stiri

De ce sa alegem extensii din par natural si nu altceva?

Auzim din ce in ce mai des in jurul nostru tot felul de discutii legate de extensii. Vrem sau nu sa recunoastem, acest trend reprezentat de extensii a reusit sa se raspandeasca in ultimii ani tot mai mult. Si nu este nimic de condamnat in asta, orice femeie dorindu-si un par cat mai lung si stralucitor! Insa, in toti acesti ani, am auzit si foarte multe doamne si domnisoare care erau dezamagite de acele extensii pe care le-au ales. In acest domeniu este foarte usor sa alegi ceva de calitate indoielnica daca nu stii ce si cum. Asadar, cel mai bine este sa apelezi la specialisti atunci cand vine vorba despre extensii.

Si daca tot spuneam despre specialisti, noi iti recomandam sa apelezi la extensiizen.ro, unul dintre cele mai cunoscute branduri de extensii din tara noastra. Brandul Zen a fost infiintat de un stilist cu peste zece ani de experienta pe aceasta nisa, care se saturase de toate acele extensii de calitate proasta cu care ajungeau clientele la el. Astfel, a hotarat sa creeze el propriile extensii, care sa indeplineasca atat cerintele clientelor, cat si standardele impuse de profesionistii din acest domeniu. Extensiizen.ro garanteaza calitatea extensiilor pe care le vand, dand posibilitatea clientelor sa le retuneze in cazul in care nu sunt multumite.

            Ce inseamna extensii de calitate?

In primul rand, trebuie sa mai stiti ca daca va decideti sa apelati la cei de la extensiizen.ro, veti beneficia de consiliere gratuita oferita de echipa lor de stilisti profesionisti. Astfel, acestia va vor ajuta asupra densitatii, culorii si a lungimii potrivite pentru voi. Tot prin intermediul lor veti putea cumpara si tot felul de accesori, de cea mai buna calitate. Spre exemplu, veti putea cumpara aparate cheratina U/V type, benzi dublu adezive, foarfeci de tuns par, microring, nanoring si asa mai departe.

Si acum sa revenim la extensii! Prin intermediul celor de la extensiizen.ro veti putea alege intre patru tipuri de extensii par virgin natural 100%. Vorbim aici despre extensii clip on, extensii tape on, extensii cu cheratina si extensii microring. Ce este cel mai important este ca toate acestea sunt extensii de par virgin natural 100%, acestea fiind acele extensii de cea mai buna calitate, cu care nu aveti cum sa dati gres. Aceste extensii par virgin natural 100% sunt atat de cautate in primul rand, pentru ca ofera un aspect natural al parului, nelasandu-i pe cei din jur sa isi dea seama ca aveti extensii.

Fiind vorba despre niste extensii par virgin natural 100%, nu va trebui sa va faceti griji nici atunci cand il spalati, indreptati sau vopsiti. De fapt, acesta si este cel mai mare avantaj oferit de aceste extensii par virgin natural 100%! Practic, le veti ingriji la fel ca pe parul vostru natural!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top