Sports

De ce să pariezi pe NBA?

pariurile-baschet-nba

Baschetul face parte din topul celor mai pariate sporturi în lume. NBA este, de departe, cea mai puternică și spectaculoasă competiție din lume deoarece adună toate starurile baschetului, meciurile se dispută aproape în fiecare zi pe tot sezonul și este plin de acțiune pe toată durata desfășurării competiției, deci nu te vei plictisi vreo secundă

Fiind cea mai importantă competiție din baschet, motivele pentru care să alegi ponturi pariuri NBA în detrimentul celorlalte campionate sunt zeci. Dacă aplici o strategie bună, vei obține profituri considerabile din pariurile pe NBA, însă trebuie să respecți analiza amănunțită a meciurilor pe care pariezi. Pentru a avea o șansă de câștig cât mai mare trebuie să iei mai mulți factori în considerare înainte de a plasa pariurile. Există factori foarte importanți și factori mai puțin importanți. Ideal ar fi să ții cont de toți.

Factori majori

Factorii majori fac referire la componența echipelor de start din cadrul competiției, la jucătorii accidentați, la stilul propriu al fiecărui jucător, de rezultatele pe care o echipă le-a obținut acasă și în deplasare și la procentajul de câștig. Ceilalți factori cum ar fi rezervele, oboseala jucătorilor, diviza de care aparține și rezultatele întâlnirilor directe sunt factori minori dar care pot face diferența atunci când pariem.

În ceea ce privește componența echipelor start, cel mai important aspect este reprezentat ce centrii echipelor. Cel mai important post din NBA este poziția de centru. Trebuie să fii atent la puterea și înălțimea centrilor celor două echipe și la recuperările acestora. Mai apoi, trebuie să verifici starurile echipelor și să vezi ce performanțe au avut în ultimul timp, dacă au evoluat la parametrii înalți.

Accidentările jucătorilor

Un alt aspect important pe care să îl iei în considerare atunci când pariezi pe NBA, este dat de accidentările jucătorilor din ultima perioadă. O accidentare sau suspendare poate influența decisiv soarta echipei într-un meci.

Uită-te la stilul de baschet al fiecărei echipe. Avantajul cel mai mare îl au echipele care au o defensivă foarte bună. De asemenea, fii atent la fast-break’ul pe care îl au echipele. Fă-ți o idee despre acest aspect înainte de a paria.

Rezultatele echipelor

Un factor determinant îl ocupă rezultatele pe care echipa le-a avut acasă și în deplasare. Există echipe care se simt mai confortabil și performează mai bine acasă și echipe care se descurcă mai bine în deplasare. Fiecare echipă este diferită când vine vorba de acest aspect. Trebuie să pui în balanță rezultatele opţiune acasă și rezultatele obține ca oaspeți.

NBA îți oferă o gamă largă de pariuri pre-meci și pariuri live. Acest lucru antrenează foarte mult pariorii pentru a paria pe această competiție.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top