Stiri

EA Sports a creat un soundtrack trepidant pentru lansarea F1® 22

Charli XCX, Diplo, și Jacknife & The Bloody Beetroots deschid primul soundtrack al seriei oficiale F1®. Poate fi ascultat pe Spotify și Apple Music

 

București, 22 iunie 2022: Pentru prima oară în istoria acestei francize, Codemasters® și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) lansează soundtrack-ul personalizat pentru EA SPORTS F1® 22. Charli XCX, Meduza, Diplo, Jacknife & The Bloody Beetroots și BRUX ft Kimbra deschid lista care curpinde 33 de artiști internaționali, care reprezintă genul electric dance și reflectă autentic culturile diverse, de la plajele din Miami până la străduțele din Monaco. F1® 22 va fi lansat pe 1 iulie pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, și PC.

„Am vrut ca primul soundtrack EA SPORTS F1 să sublinieze adrenalina simțită de jucători în apogeul sporturilor cu motor,” menționează Steve Schnur, President of Music în cadrul Electronic Arts. „Considerăm că cei 33 de artiști, din 13 țări, sunt adevărați reprezentanți ai muzicii electronice, reflectând totodată noua eră a Formula 1. Împreună, ei formează un soundtrack care accelerează prin viraje, oferind diversitate, viteză și versatilitate – o adevărată colaborare fără egal.”

Soundtrack-ul F1® 22 include următoarele piese:

ARTIST PIESA TARA
Alesso & Marshmello ft. James Bay Chasing Stars (VIP Extended Mix) Sweden & UK
Bob Moses Broken Belief Canada
BRUX ft. Kimbra Take (Pat Lok Remix) Australia, New Zealand
CHAII & Party Favor Oh Nah Yeah New Zealand & USA
Chapter & Verse ft. Yasmin Jane Take Control UK
Charli XCX Good Ones (THAT KIND Remix) UK
Charli XCX Used To Know Me UK
Chase & Status ft. Ethan Holt Hold Your Ground UK
Cheat Codes ft. Icona Pop Payback USA, Sweden
Chris Lake, NPC A Dr** From God UK
CMD/CTRL No Stress UK
Danny L Harle & DJ Danny On A Mountain (Flume Remix) UK
deadmau5 & Wolfgang Gartner Channel 43 Canada & USA
Diplo & TSHA ft. Kareen Lomax Let You Go USA, UK
Diplo, Damian Lazarus ft. Jungle Don’t Be Afraid USA, UK
Eartheater Scripture USA
Grafix ft. Reiki Ruawai Somewhere UK
Habstrakt ft. KARRA Ice Cold France, USA
Jacknife & The Bloody Beetroots Jericho Australia, Italy
Joe Turner Forever UK
Kavinsky ft. Cautious Clay Renegade France & USA
KREAM & Millean. ft. Bemendé What You’ve Done To Me Norway, Netherlands, The Congo
LP Giobbi ft. Kaleena Zanders Carry Us USA
Mall Grab Breathing Australia
Meduza ft. Hozier Tell It To My Heart Italy & Ireland
NGHTMRE, Zeds Dead, Tori Levett Shady Intentions USA
NOISY All Of U UK
Öwnboss & Sevek Move Your Body Brazil
Party Favor Too Much USA
RL Grime & Baauer Fallaway USA
Sassy 009 Blue Racecar Norway
SONIKKU Lifestyle UK
WHIPPED CREAM, Big Freedia,
UNIIQU3, Moore Kismet
Hold Up Canada, USA,

F1® 22 reflectă îndeaproape noua eră a Formula 1®, cu monoposturi revoluționare cu un design care încurajează competitivitatea, curse de sprint și momente imersive din zilele de cursă, precum tururile de formare, momentele de safety car și pit stop-urile. De asemenea, jocul include actualizări ale circuitelor din Spania, Australia și Abu Dhabi, cât și noul circuit FORMULA 1 CRYPTO.COM MIAMI GRAND PRIX. Pentru vetaranii jocului, F1® 22 a inclus din noul modul My Team, acum cu 3 puncte de start, mult-apreciatul Career, cu funcționalități pentru modurile de joc two-player și multiplayer, cu split-screen, dar și VR pentru PC.

F1® 22 se lansează pe 1 iulie 2022 pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One și PC prin Origin și Steam. Jucătorii pot înregistra precomenzi pentru ediția exclusiv digitală F1® 22 Champions, pentru a beneficia de acces prioritar cu 3 zile și conținut suplimentar.

F1_22_Soundtrack

Pentru mai multe știri despre F1® 22, urmăriți pagina Formula 1  și canalele de Instagram, Twitter și YouTube.

*Sunt aplicate condiții și restricții. Mai multe detalii: https://www.ea.com/en-gb/games/f1/f1-22/game-offer-and-disclaimers 

Despre Electronic Arts

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.

Compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ și Plants vs. Zombies™.

Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA SPORTS, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și F1 reprezintă proprietatea deținătorilor mărcii și sunt utilizate cu permisiunea lor.

 

Despre Codemasters

Codemasters este un dezvoltator și editor britanic de jocuri video premiat, cu tradiție de peste 30 de ani. Compania este specializată în jocuri de curse de înaltă calitate, inclusiv DiRT, GRID, Project CARS și seria oficială de jocuri video F1® câștigătoare a premiului BAFTA.

Pentru mai multe informații despre portofoliul de produse Codemasters, vă rugăm să vizitați http://www.codemasters.com sau paginile de Twitter sau Facebook.

Codemasters este un studio Electronic Arts (NASDAQ: EA).

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top