Games

EA SPORTS FIFA 23 | Pe 30 septembrie se lansează pe consolele PS4 și PS5

EA SPORTS lansează FIFA 23 cu noutăți precum HyperMotion2 Technology, Fotbal Feminin la nivel de club și două Cupe Mondiale. Preomenzile sunt disponibile si pe emag.ro atat pentru Playstation 4,5, PC si Xbox.

Dacă faci precomandă la FIFA 23 Ultimate Edition înainte de 22 august, primești un element erou netransferabil FIFA Ultimate Team FIFA World Cup™, 4600 de puncte FIFA, trei zile de acces anticipat, de pe 27 septembrie, și multe altele! Precomandă în jocurile FIFA 20, FIFA 21 sau FIFA 22 ca să primești un discount de loialitate de 10%!*

Precomenzile sunt disponibile pentru FIFA 23, care va fi lansat pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia, PlayStation 4 și Xbox One pe 30 septembrie. Accesul anticipat pentru FIFA 23 Ultimate Edition începe pe 27 septembrie 2022. Se poate face precomanda la FIFA 23 si pe emag.ro dar si pe altex.ro.

Actualizările aduse tehnologiei HyperMotion2 din FIFA 23 au deblocat o serie de funcții noi, făcând experiența de joc mai captivantă ca niciodată. Mișcările pe teren ale echipei și ale jucătorilor sunt mai receptive, mai inteligente și autentice, indiferent de poziția în joc: împotriva unui jucător aflat în apărare sau în atac. Fanii vor descoperi un nou sistem inteligent de dribling, o tranziție mai naturală și mai fluidă, mecanisme de accelerare complet noi, o manevrabilite îmbunătățită și multe altele. Odată cu introducerea cluburilor de fotbal feminin în FIFA 23, au fost adăugate și animații cu totul noi ce au ca sursă de inspirație mișcările jucătoarelor din viața reală.

O alta premiera este ca FIFA 23 aduce echipa Juventus inapoi in joc dupa 3 de pauza. Juventus a fost disponibilă anterior exclusiv în seria rivală a lui Konami, Pro Evolution Soccer. Numele FIFA este singurul titlu global, original. FIFA 23, FIFA 24, FIFA 25 și FIFA 26 și așa mai departe – constanta este numele FIFA și va rămâne pentru totdeauna și va rămâne cel mai bun.

FIFA 23 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și va fi disponibil în întreaga lume pe PlayStation 5, Xbox Series S|X, PC, Stadia, PS4 și Xbox One pe 30 septembrie. Accesul înainte de data oficială a lansării pentru FIFA 23 Ultimate Edition va fi disponibil pe 27 septembrie, 2022.

Tehnologia HyperMotion2 este disponibilă doar pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC și Stadia.

Versiunile FIFA 23 pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S Stadia și PC dispun de suport cross-play. Versiunile pentru PlayStation 4 și Xbox One ale FIFA 23 vor fi compatibile pentru cross-play.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top