Stiri

Firma de Curatenie Iasi

Firma de Curatenie IasiIn aceasta perioada a anului, in Iasi vin foarte multi studenti care isi cauta apartamente de inchiriat, iar piata imobiliara este intr-o agitatie de nedescris. Atat agentiile imobiliare cat si cei care vor sa inchirieze locuinte trebuie sa se pregateasca din timp pentru ca preturile din Iasi la capitolul chirie sunt foarte ridicate iar oamenii au inceput sa devina din ce in ce mai pretentiosi, la modul ca daca tot dai bani sa ii dai pe ceva bun si practic. Studentii cauta de cele mai multe ori apartamente cu doua sau trei camere cat mai apropiate de centru, iar accesul la mijloacele de transport in comun este un mare avantaj. Daca mai adaugam si un supermarket prin zona, atunci clar acel apartament va fi la mare cautare.

Multe persoane pun apartamente foarte scumpe si prost dotate la inchiriat, multi cred ca studentii mai sunt acei oameni de acum zece ani care se inghesuiau intr-o simpla camera de camin cate opt. Ei bine acum multi dintre ei chiar au locuri de munca sau provin din familii instarite si au asteptari pe masura. Dar daca ai un apartament de inchiriat si vrei sa faci impresie buna, este recomandat sa apelezi la o firma de curatenie care sa se ocupe de curatenia in el.

La ce firma de curatenie putem apela in Iasi?

Recomandarea noastra ar fi firma Everclean, despre care am auzit numai cuvinte de lauda atat in ceea ce priveste profesionalismul lor cat si in ceea ce priveste preturile. Daca vei cauta pareri despre Everclean pe Google, cu siguranta ai sa afli ca sunt specialisti in ceea ce fac iar lista de servicii pe care le ofera este urmatoarea: aspirarea covoarelor si a podelelor, spalarea podelelor cu solutii si substante adaptate fiecarui tip de suprafata, curatare covoare,tapiterii,mochete cu aspiratoare profesionale de injectie – extractie atunci cand este cazul, curatarea mecanizata a pardoselilor cu masina monodisc in cazul in care treaba e dureros de serioasa, curatarea si dezinfectarea bailor si a mobilierului de baie, curatarea si dezinfectarea bucatariei, a mobilierului de bucatarie, si a electrocasnicelor-frigider, aragaz, cuptor cu microunde, masina de spalat, toate astea la exterior, a nu se intelege ca oamenii iti si repara electrocasnicele, doar le curata la exterior si uneori la interior daca este cazul, spalarea faiantei in baie si bucatarie adica degresare si detartrare, parte pe care eu o urasc cel mai mult cand vine vorba de curatenia in casa, indepartare panzelor de paianjen care pentru unii e o adevarata problema, mai ales pentru cei care stau la casa si au curte.

offerint_59447_6_mare

Alte servicii de curatenie oferita de firma Everclean din Iasi:

Stergerea usilor,tocariei si feroneriei, degajarea gunoiului menajer,curatarea su dezinfectarea recipientului de colectare a gunoiului,precum si inlocuirea sacilor de gunoi, stergerea de praf a mobilierului si a electronicelor cu solutii antistatice, spalarea geamurilor accesibile interior si exterior a tocariei si a pervazurilor care pentru cei care au balcon neacoperit este iarasi o adevarata problema, curatarea canapelelor si fotoliilor din piele cu solutii speciale pentru piele, aerisirea si odorizarea incaperilor.

Aceste servicii de curatenie sunt disponibile oricui (indiferent ca vorbim de o firma mare sau de o persoana fizica care doresteo curatenie generala in apartamentul personal) la preturi decente. Un alt avantaj pentru apelarea la o firma de curatenie in Iasi este faptul ca prin serviciile lor reusiti sa protejati apartamentul sau casa dumneavoastra, tot mobilierul atunci cand este curatat cu produse de calitate, va avea o durata de viata mai mare dar si aspectul ce poate fi pastrat ca atunci cand acestea sunt noi.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Firme de curatenie din Iasi | Manuale de utilizare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top