Evenimente

Gala “Drag de Iasi”, 16 februarie

Gala
Fundația Comunitară Iași organizează Gala ”Drag de Iași”, eveniment filantropic, ce va avea loc joi, 16 februarie 2012, ora 18.30, la Hotel Select, în sala Barroco Restaurant. Prin acest eveniment ne propunem sa strângem cel putin 14.000 lei din donatii pentru a sustine performanta prin Fondul de burse adresat tinerilor cu aptitudini înalte.

Donațiile se vor colecta printr-o licitație unică în Iași – o licitație a lucrurilor ”de necumparat”, prezentate în Catalogul licitației. Astfel, Fundația Comunitară Iași își propune să aducă împreună oamenii buni și cauzele care merită susținute spre beneficiul întregii comunități.

Participarea la Gala ”Drag de Iaşi” se face exclusiv pe bază de invitaţie – aceasta este valabilă pentru o singură persoană şi este în valoare de 120 ron. Avem disponibile 100 de locuri – pentru a intra în posesia unei invitaţii vă rugăm să ne contactaţi la 0753.83.75.80.

Pe 16 februarie, Fundația Comunitară Iași organizează pentru cei care nu vor participa la Gală o licitație on-line, pentru care a pregătit 3 lucruri speciale: un album al Iașului în ediție limitată, ofertat de Primăria Iași (oferit cadou doar delegațiilor din străinătate ce ne vizitează orașul), un rol de figurant într-un spectacol al Operei Naționale Române Iași și o bijuterie handmade unicat nouvellebyluciana.ro.
Cine dorește să se înscrie la licitația on-line, trebuie să completeze formularul de pe site-ul evenimentului: http://dragdeiasi.ro/online.html

Obiectivul acestui eveniment este susținerea performanței tinerilor ieșeni cu aptitudini înalte prin Fondul de burse al Fundației Comunitare Iași, lansat prin colaborarea cu Ro-Talent (http://www.rotalent.org/). Primele burse vor fi oferite către 5 tineri identificați de ROTALENT, care au adus performanța în domenii diverse și au reprezentat Iașul cu mândrie pe scenele naționale și din lume.

Fundația Comunitară Iași își propune să aducă împreună oamenii buni care mișcă lucrurile şi lucrurile care merită mișcate, spre beneficiul întregii comunități, pentru transformarea Iașului într-un oraș în care să fim mândri că locuim.

Web: www.dragdeiasi.ro / www.fundatiacomunitaraiasi.ro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top