Fashion

Ieseanca Ingrid Vlasov pe scena “Paris Fashion Week”

Ingrid Vlasov intra pe scena fashion internationalaDesignerul român Ingrid Vlasov intră în atenţia internaţională cu o colecţie pentru primăvară vară prezentată în ultima zi a prestigiosului eveniment Paris fashion week 2009. Prezentarea a fost caracterizată prin piese în culori de bază, prezentate pe o scenă simplă fără efecte speciale şi pe muzică a-capella.
Constantin Brâcuşi a fost principala sursă de insiraţie iar modelele geometrice au fost luate din folclorul românesc.
Colecţia include topuri albe sau bej transparente, rochii de un negru translucid, cu linii senzuale şi detalii brodate. Parisul a reunit săptămâna aceasta nume mari ale modei internaţionale precum Louis Vuitton, Hermes sau Gautier. Ultima zi a fost dedicată debutantilor.

Sursa: Money.ro

Înainte de a reveni în ţară, unde intenţionează să îşi deschidă magazine pentru copiii şi să îşi lanseze o nouă carte, Mihaela Rădulescu a fost prezentă la Paris Fashion Week pentru a lua parte la prezentarea de modă a lui Ingrid Vlasov.
Ingrid este singurul designer român invitat să îşi prezinte colecţia în cadrul Paris Fashion Week, iar vârful de lance al show-ului a fost modelul Irina Lăzăreanu, muza lui Karl Lagerfeld.
Alături de Mihaela Rădulescu, au mai fost prezenţi în sală şi Ion Ţiriac, alături de politicieni şi oameni de afaceri români.
La prezentarea lui Ingrid Vlasov a luat parte şi frantuzoaica Maria Louise, una dintre cele mai avizate persoane din domeniul modei de la Paris, aceasta arătându-se încântată de colecţia inspirată de opera lui Constantin Brancuşi.

Sursa: agentiadepresamondena.com VIA fashionlife.ro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top