Stiri

Îți dorești o bluză elegantă din mătase? Iată recomandările noastre!

De câte ori nu ți s-a întâmplat să îți dorești un anumit articol vestimentar datorită modului în care arată, dar să nu îl poți cumpăra din cauza materialului nu tocmai calitativ? Cele mai bune materiale pentru piele sunt de obicei materialele naturale, însă din când în când poți opta și pentru cele sintetice, dacă sunt croite corespunzător și dacă se simt confortabil. În cele ce urmează, îți vom prezenta câteva bluze elegante cu textură ca de mătase, pe care le poți purta atât la ținute casual, dar și la cele elegante, în funcție de preferințele tale. Sperăm să îți placă!

Bluzele uni sunt și au fost întotdeauna apreciate pentru eleganța și simplitatea lor. Acestea se potrivesc la orice outfit, indiferent dacă vorbim despre unul cu fustă sau pantaloni și merită toată atenția ta. În acest sens, îți recomandăm o Bluză lejeră uni cărămizie, care se potrivește perfect atât pentru toamnă, dar și pentru primăvară. Aceasta este croită lejer, are un anchior parte peste parte, prezintă un pliu în față și are mâneci trei sferturi cu elastic. În plus, este fabricată în România, așa că ai toate motivele să o cumperi!

Care dintre imprimeuri îți plac cel mai mult? Noi trebuie să recunoaștem că ne-am îndrăgostit iremediabil de buline și de imprimeurile florale. Se potrivesc perfect în ținutele de zi și le adaugă o notă veselă. De aceea, recomandarea noastră este această Bluză roz cu desen floral albastru și guler tunică. Datorită croielii lejere este foarte confortabilă și o poți purta cu orice îți dorești. Are mâneci trei sferturi cu bride, un decolteu rotund cu decupaj și un guler discret, tip tunică.

Pentru momentele în care vrei să îți aduci aminte de primăvară, îți prezentăm acest articol vestimentar superb: Bluză lejera albă cu print floral roz. Datorită imprimeului superb, se potrivește în orice anotimp, chiar și iarna, când îți dorești să vezi din nou flori și să simți căldura razelor de soare. Bluza poate fi integrată cu succes atât în ținute office, dar și în ținute casual, așa că te vei putea bucura de aceasta oricând îți dorești.

În jurul imprimeului cu dungi s-au conturat foarte multe mituri și controverse, însă noi îți recomandăm să porți un astfel de imprimeu oricând îți dorești, chiar și fără să ții cont de reguli. În acest sens, recomandarea noastră este o Bluza albă cu dungi bleumarin. Dungile verticale au capacitatea de a alungi optic silueta, așa că te vei bucura de mai mult decât un imprimeu deosebit. Bluza are o croială lejeră, un decolteu rotund discret și mâneci trei sferturi. De asemenea, la nivelul tivului prezintă elastic.

Ultima recomandare de astăzi este o Bluză bleumarin cu desen geometric multicolor. În ultimii ani, imprimeurile geometrice ne-au furat inimile datorită frumuseții lor și modului în care transformă ținutele, indiferent dacă este vorba despre ținute elegante sau casual. Această bluză superbă poate fi purtată atât cu blugi sau pantaloni eleganți, dar și cu o fustă.

În încheiere, am vrea să știm care dintre aceste bluze este pe placul tău și de ce!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/Urr4CX4hKQU

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top