Stiri

Iulius Mall a dat startul cumparaturilor de sarbatori

Iulius Mall IasiLuna decembrie aduce la Iulius Mall surprize plăcute, cadouri care încălzesc sufletul, colindători din toate colţurile ţării, precum şi premii consistente pentru toţi cumpărătorii din mall. Anul acesta, Moş Crăciun vine la Iulius Mall cu un FIAT BRAVO, care va fi adjudecat prin tragere la sorţi la data de 24 decembrie, de unul dintre clienţii Iulius Mall care au făcut cumpărături de minimum 50 lei în intervalul 5- 24 decembrie.

Iulius Mall dă startul la cumpărăturile de sezon cu preţuri speciale, cadouri pentru clienţi şi multe evenimente deosebite, atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici.
Astfel, duminică, 14 decembrie, începând cu orele 18.00, începe parada lui Moş Crăciun, iar de luni, până la data de 19 decembrie, micuţii din grădinitele ieşene vor sărbători într-un mod deosebit venirea Sărătorilor de Iarnă, colindându-l pe Moş Crăciun chiar la mall, acolo unde copiii cuminţi sunt răsplătiţi cu dulciuri şi cadouri.
Tot în această perioadă, grupuri de colindători din Monor îi vor încânta pe clienţii mall-ului cu cele mai frumoase cântece tradiţionale româneşti, într-o atmosferă familiară, plină de căldură şi culoare. La data de 20 decembrie, Ducu Bertzi va susţine un concert deosebit, adresat tuturor iubitorilor de colinde.
Atmosfera de poveste va fi întregită de brazi împodobiţi cu ornamente CANDY WEST, un stil care mixează tot ce este dulce, colorat şi copilăresc. Elementele decorative folosite anul acesta amintesc de Pop Art, astfel, cromatic vorbind, vedetele sunt pink, baby blue şi candy green, acestea reuşind să confere o atmosferă veselă şi inedită Crăciunului. Buline, pene colorate, baloane, acadele, globuri uriaşe în culori tari, bomboane de diferite forme sunt câteva accente ce îndulcesc spiritul Crăciunului, onferind astfel vizitatorilor o nouă viziune asupra decoraţiunilor de iarnă.
Pe toată perioada cuprinsă între 5- 24 decembrie, Moş Crăciun oferă cadouri copiilor, dar şi părinţilor care vor cumpăra de la manazinele din zona KidsLand. Toţi cumpărătorii care vor face dovada cu bonul de casă la Centrul Info că au achiziţionat produse în valoare de 50 lei pot câştiga zilnic un televizor LCD marca PANASONIC, urmând ca la data de 24 decembrie, marele premiu, un FIAT BRAVO, să îşi găsească fericitul câştigător.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top